Bekæmpelse af hvepsebo i Hjørring

Bekæmpelse af hvepsebo i Hjørring

Hvordan foregår en hvepsebekæmpelse?

Når du har været i kontakt med vores kundeservice og bestilt fjernelse af hvepsebo i Hjørring, sender de opgave til en lokal skadedyrstekniker. Teknikeren kontakter dig for at aftale en tid for bekæmpelsen.

Når teknikeren er færdig, skriver han/hun en servicerapport, der beskriver den udførte opgave. Så dokumentationen er i orden. Du får også en kopi af servicerapporten. Den sender vi til dig pr. mail. Derfor er det vigtigt, at du oplyser en mailadresse til os, når opgaven bliver oprettet.

Fjerner vi hvepseboet?

Nej. Vi sprøjter gift i boet, så hvepsene dør og boet bliver ubeboeligt. De hvepse, der ikke var i boet, da vi sprøjtede det, bliver ramt når de kommer tilbage til boet. Der kan derfor godt gå nogle dage, før alle hvepse er ramt af giften og er døde.

Hvis boet sidder bag brædder eller lignende, som forhindrer fjernelse af dit hvepsebo i Hjørring, sprøjter teknikeren hvepsene, så de dør. Vores tekniker fjernet ikke brædderne for at komme til. Sprøjtningen af hvepsene bliver så god, som forholdene tillader.

Hvad kan du selv gøre?

Der er en række enkle ting, som du kan gøre for at minimere risikoen for at få problemer med hvepse. Læs mere i vores FAQ om hvepse.

Hvem er Anticimex?

Anticimex er blandt Danmarks største firmaer inden for skadedyrsbekæmpelse. Vi er 110 ansatte, hvoraf 90 er skadedyrsteknikere, der er fordelt over hele landet. Vi har også teknikere i nærheden af dig.

Du finder også Anticimex i 21 andre lande, deriblandt Spanien, Sverige, Singapore og Schweiz. I alt er vi mere end 10.000 ansatte på verdensplan.

Bliv hvepsefri – kontakt os

At du er havnet på denne side, tyder på, at du har udfordringer med hvepse. Dem kan vi hjælpe dig af med. Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44