Bekæmpelse af hvepse og hvepsebo i Esbjerg

Bekæmpelse af hvepsebo i Esbjerg

Anticimex bekæmper hvepse og hvepsebo i Esbjerg

ER DU PLAGET AF HVEPSE, KAN VI HJÆLPE DIG

Esbjerg er Danmarks femtestørste by og ligger i Sydvestjylland. Esbjerg er kendt for deres store havn og for fiskeri, og derudover har byen traditionsrige fodbold- og ishockeyklubber. Byen har også en række museer og skulpturer, og er en turistattraktion hele året rundt. De mange besøgende opdager en bemærkelsesværdig historisk, kulturel og kunstnerisk arv. Selv om dette er en gunstig aktivitet for byen, kan denne konstante strøm af dagsturister og turister også tiltrække uønskede gæster.

Det kan være alle former for skadedyr, men sommer og efterår kan især hvepse være en plage. Når vejret er godt og vi opholder os meget udendørs, så tiltrækker vores mad- og drikkevarer hvepsene. Nogle mennesker er allergiske overfor hvepsestik, og i sådanne tilfælde gælder det om at få fjernet hvepseboet, før det går galt.

Vores erfarne teknikere i Esbjerg har udstyret og erfaringen til at løse opgaven. Når hvepseboet er væk, bliver der ikke bygget en nyt bo der. Hvepse bygger ikke på samme sted to gange.

Bekæmpelse af hvepse

Vores erfarne teknikere i Esbjerg har udstyret og erfaringen til at løse opgaven. Det gør det muligt for os at levere en professionel og effektiv bekæmpelse af hvepse i Esbjerg.

Når hvepseboet er væk, bliver der ikke bygget et nyt bo der. Hvepse bygger ikke på samme sted to gange.

Hvordan bekæmper vi dit hvepsebo?

Vores tekniker behandler med et insektpudder eller et insekticid som pustes direkte ind i indflyvningshullet til boet eller i huller, hvor gedehamsene observeres flyve ind og ud. Hvis boet ikke er synligt, kan det være nødvendigt med mere end én behandling.

Hvepseboet fjernes ikke ved behandlingen. Hvis der efter 1 uge ikke ses mere aktivitet, kan man selv fjerne boet.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44