Bekæmpelse af hvepse og hvepsebo i Skive – det klarer Anticimex.

Bekæmpelse af hvepsebo i Vejle

Vi kan også hjælpe dig

Du kan bruge Anticimex i Vejle til at bekæmpe hvepsene uanset om du er privatperson eller erhvervskunde. Vi hjælper alle brancher. Mange af vores erhvervskunder har også aftale om f.eks. rottebekæmpelse.

Kontakt vores kundeservice pr. telefon eller via kontaktformularen og hør nærmere om dine muligheder for at slippe af med hvepsene.

Hvordan foregår fjernelsen af hvepsebo i Vejle?

Når du kontaktet os angående hvepsene og vi har fået de relevante oplysninger, bliver opgaven sendt til den lokale tekniker, som kontakter dig for at aftale en tid med dig.

Når det er muligt, fjerner skadedyrsteknikeren hvepseboet. Det kan desværre ikke altid lade sig gøre. Når det ikke er muligt, sprøjter teknikeren boet så godt, som det er muligt. Er boet gemt bag brædder eller andet, kan dette påvirke behandlingen. Vores tekniker fjerner ikke brædder eller andet.

Derfor har vi brug for din mailadresse

Når teknikeren har udført opgaven, skriver han/hun en servicerapport. Så der er styr på, hvad der er sket. Den får du en kopi af, så du også har dokumentationen i orden. Vi sender rapporten som en PDF-fil pr. e-mail. Derfor har vi brug for din mailadresse.

Vi sender også regningen pr. mail (med mindre du benytter EAN og har oplyst dette).

Servicerapport og faktura behøver ikke at blive sendt til samme mailadresse. Det er op til dig. Du skal bare fortælle os, hvor vi skal sende dokumenterne hen.

Bestil hvepsebekæmpelse nu

At du er havnet på denne side, kunne tyde på, at du har brug for hjælp til få fjernet hvepse hos dig i Vejle eller omegn. Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen og fortæl os, hvad du har brug for.

Andre skadedyr end hvepse?

Har du brug for skadedyrsbekæmpelse af andre skadedyr i Vejle, så klik her.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44