Bekæmpelse af hvepse og hvepsebo i Skanderborg – det klarer Anticimex.

Bekæmpelse af hvepsebo i Skive

Hvordan foregår fjernelse af hvepsebo i Skive?

Når du kontakter vores kundeservice, opretter vi en sag på opgaven, som vi sender til Anticimex’ tekniker i Skive. Teknikeren kontakter dig og aftaler en til for den aftalte hvepsebekæmpelse.

Hvis hvepseboet er nemt tilgængeligt, tager skadedyrteknikeren det sprøjtede hvepsebo med. Hvis det er gemt bag brædder eller lignende og derfor svært tilgængeligt, sprøjter teknikeren hvepseboet så godt, som det er muligt. Teknikeren fjerner ikke brædder for at kunne komme bedre til. De hvepse, der ikke var i boet, da der blev sprøjtet bliver ramt af giften, når de er tilbage i boet. Der kan derfor gå nogle dage før hvepsene er helt væk

Sådan kan du forebygge problemer med hvepsebo

Der er faktisk en del ting, som du selv kan gøre for at forebygge problemer med hvepsebo.

En af de ting er, at du fjerner de gamle, udtjente hvepsebo. Læs mere i artiklen her.

Anticimex – hvem er det?

Vi har været i Danmark siden 1999. Siden da har vi fjernet mange hvepsebo hos vores kunder. Vi kan dog meget mere end det. Vi hjælper også vores kunder med at bekæmpe rotter, mus, kakerlakker, duer, flagermus, væggelus og mange andre skadedyr.

Vi er et af Danmarks største firmaer inden for skadedyrsbekæmpelse. Vi har skadedyrsteknikere i hele landet. Der er også en i nærheden af dig.

Bestil fjernelse af hvepse

Skriv til os via kontaktformularen herunder eller ring til os på 69 15 17 44 og bestil fjernelse af hvepsene. Så du kan få din almindelige hverdag tilbage.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44