Bekæmpelse af hvepsebo i Skanderborg

Bekæmpelse af hvepsebo i Skanderborg

Vi er specialister i at bekæmpe hvepse

Vores erfarne skadedyrsteknikere er specialister i at skaffe vores kunder af med de generende hvepse. Du kan derfor trygt bestille Anticimex i Skanderborg til at løse opgaven for dig.

Hvordan foregår bekæmpelsen af hvepse i Skanderborg?

Når du kontakter os angående fjernelse af hvepsebo i Skanderborg, opretter vi en sag på opgaven, som så bliver sendt til den lokale tekniker. Teknikeren kontakter dig hurtigst muligt for at aftale tid for opgaven. Vær opmærksom på, at vores tekniker typisk ringer fra skjult nummer.

Når opgave er løst, skriver vores tekniker en servicerapport, som beskriver den udførte opgave. Den får du også en kopi af. Derfor har vi brug for din mailadresse. Servicerapporten sendes nemlig som PDF. Hvis du ønsker det, kan vi sagtens sende servicerapporten til flere modtagere hos dig. Det er op til dig. Så længe vi har de relevante mailadresser.

Hvad kan du selv gøre?

Det er hverken sjovt eller behageligt at have hvepse. Derfor giver det oftest god mening af få fjernet hvepsene. Der er dog nogle ting, som du selv kan gøre for at reducere problemets omfang. Læs mere i vores FAQ om hvepse (https://www.anticimex.com/da-dk/faq/hvepse/) om, hvad du selv kan gøre.

Læs f.eks. hvordan du forebygger en hvepseinvasion eller om forskellen på bier og hvepse.

Hvis du er allergisk overfor hvepsestik, så hold dig langt væk fra hvepsene. Der er ingen grund til at udfordre skæbnen.

Hvem er Anticimex?

Anticimex har været i Danmark siden 1999. Vi har skadedyrsteknikere, som er fordelt ud over hele landet. Vi har også en tekniker i nærheden af dig, som kan fjerne dine hvepse. Anticimex startede i Sverige i 1934. I dag er vi i 21 lande, deriblandt Danmark, Australien, USA og Spanien.

Lad os fjerne dine hvepse i Skanderborg

Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder og bestil bekæmpelse af hvepse. Vi er klar.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44