Bekæmpelse af hvepse og hvepsebo i Haderslev – det klarer Anticimex.

Bekæmpelse af hvepsebo i Haderslev

Vi er specialister i hvepsebekæmpelse

Som et af Danmarks største firmaer inden for skadedyrsbekæmpelse har vi stor erfaring med at bekæmpe hvepse. Både hos private, i børnehaver, i virksomheder og hvor hvepsene ellers kan finde på at være. Ud over bekæmpelse af hvepse, kan vi også hjælpe dig med at bekæmpe de andre skadedyr, som du kan blive udsat for i Danmark.

Sådan foregår bekæmpelsen af hvepse

Når du har kontaktet os angående opgaven, sender vi opgaven til den lokale Anticimex-tekniker i Haderslev, som skal udføre opgaven. Teknikeren kontakter dig for at aftale tid for behandlingen. Vær opmærksom på, at teknikeren ringer fra skjult nummer.

Teknikeren sprøjter boet, men tager det ikke med. Når boet er sprøjtet, kan der være enkelte hvepse tilbage. Det er de hvepse, der ikke var i boet, da det blev fjernet sprøjtet. Flyver hvepsene tilbage i det sprøjtede bo, vil de også dø.

Hvad kan du selv gøre?

Der er en række ting, som du selv kan gøre for at slippe nemmere om ved hvepsene. Du finder disse gode råd i her.

Derfor skal vi brug din mailadresse

Når teknikeren har udført opgaven, skal der skrives en rapport. Så der er styr på dokumentationen. Den får du en kopi af. Vi sender den til dig pr. mail, som en PDF.

Hvem er Anticimex?

Anticimex er et af Danmarks største firmaer inden for skadedyrsbekæmpelse. Vi har skadedyrsteknikere, som er fordelt over hele landet. Så der er også en i nærheden af dig. Vi har været i Danmark siden 1999.

Anticimex startede i 1934 i Sverige. I dag finder du Anticimex i 21 lande. Vi er mere end 10.000 ansatte på verdensplan.

Lad os fjerne dine hvepse i Haderslev

At du er havnet på denne side, tyder på, at du brug for bekæmpelse af hvepse i Haderslev. Lad os klare opgaven for dig. Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44