Bekæmpelse af hvepse og hvepsebo i Jylland – det klarer Anticimex.

Bekæmpelse af hvepsebo i Jylland

Hvem kan vi hjælpe med fjernelse af hvepsebo i Jylland?

Uanset om du er en privatperson, der har fået et hvepsebo i garagen, eller du er en virksomhed eller en børnehave i Jylland, der ønsker at vi fjerner deres hvepsebo, kan vi hjælpe dig.

Hvad er prisen for fjernelse af hvepsebo i Jylland?

Der er flere ting, der afgør, hvad du skal betale for at få fjernet et hvepsebo. Hvis du er privatkunde, er der forskellige priser på nemt tilgængelige og svært tilgængelige hvepsebo. Læs mere om dine muligheder for at slippe af med hvepsene her.

Har du en virksomhed, kan vi også hjælpe dig. Så beregnes der timepris.

Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen nederst på siden for at høre nærmere om dine muligheder.

Hvordan foregår hvepsebekæmpelsen?

Vores tekniker sprøjter boet, så boets hvepse dør og boet bliver ubeboeligt. Adgangen til boet afgør, hvor god sprøjtningen bliver. Adgangen kan blive besværliggjort af brædder eller andet, der spærrer for adgangen til boet. I disse tilfælde sprøjter teknikeren boet så godt, som forholdene tillader det. Du kan opleve, at et antal hvepse ikke bliver bekæmpet. Det drejer sig om dem, der ikke var i boet, da vi bekæmpede hvepsene i boet. Når de flyver ind i boet, bliver de også ramt af giften og dør.

Hvad kan du selv gøre for at for at undgå hvepse?

Der er en række ting, som du selv kan gøre for at forebygge, at du får problemer med hvepse.

Om foråret, før hvepsene bliver aktive, kan du gennemgå dine bygninger for at finde gamle hvepsebo. Finder du et, kan du fjerne det uden problemer. Tag dog handsker på for en sikkerheds skyld. Er du allergisk overfor hvepsestik, skal du få en anden til det. Et gammelt bo vil ikke blive genbrugt. Læs mere om hvepse her (https://www.anticimex.com/da-dk/skadedyr/pest-identifier/hvepse-gedehamse/).

Efter bekæmpelsen får du en rapport

Når vores tekniker har klaret opgaven, laver han en servicerapport. Den får du en kopi af, så du kan se, hvad du har fået lavet hvornår. Servicerapporten sender vi til dig pr. mail. Derfor er det vigtigt, at vi har din mailadresse.

Det er ”hvepseår” hvert andet år – cirka

Cirka hvert andet år er det hvepseår, hvor der kommer ekstraordinært mange hvepse. Forskerne er ikke helt sikre på, hvorfor. De mener dog, at det har noget med vejrforhold og genetik at gøre. 2018 var et stort hvepseår, som gav stor travlhed hos alle skadedyrsfirmaer. Ikke kun i Danmark, men også i resten af Europa.

Bestil fjernelse af hvepse i dag

Jo før du slipper af med hvepse og hvepsebo, jo mindre er risikoen for hvepsestik og flere hvepse. Ring eller skriv til os for at bestille en bekæmpelse.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44