Bekæmpelse af hvepse og hvepsebo i København

Bekæmpelse af hvepsebo i København

Lad os klare det

Når du har brug for fjernelse af hvepsebo i København, så lad os klare det.

Vi fjerner dine hvepse. Uanset om du kontakter os som privatperson eller du ringer fra en virksomhed, børnehave, skole eller andet.

Når det kommer til fjernelse af hvepsebo i København, så lad os. Vores erfarne teknikere har udstyret og erfaringen til at løse opgaven. Når boet er væk, bliver der ikke bygget en nyt bo der. Hvepse bygger ikke på samme sted to gange.

Hvad koster det at fjerne hvepsebo?

Din pris for fjernelse af hvepsebo afhænger af flere ting. Hvis du er privatperson, har vi et kampagnetilbud, som du kan benytte dig af.

Det finder du her.

Der er TO priser. En pris for nemt tilgængelige hvepsebo og et for svært tilgængelige hvepsebo. Hvis boet sidder, hvor vores tekniker kan nå det fra jorden, er det typisk et nemt tilgængeligt bo. Har du et hvepsebo på loftet, er boet skjult af brædder eller lignende, er det et svært tilgængeligt bo. Læs mere om forudsætningerne via linket ovenfor.

Ringer du fra en virksomhed, institution, skole eller lignende udføres opgaven på timeafregning. Kontakt os for at høre nærmere.

Sådan fjerner vi dit hvepsebo

Det starter med, at du beder os hjælpe dig med bekæmpelse af hvepse i København. Du bliver spurgt om, hvor hvepseboet er. Så vores tekniker er forberedt på opgaven, der venter ham.

Når vi har fået dine oplysninger, sender vi opgaven til vores tekniker, som kontakter dig for nærmere aftale.

Når det er muligt, fjerner teknikeren hvepseboet. Er hvepseboet skjult bag brædder eller på anden måde skjult, sprøjter teknikeren det, så godt som det er muligt. Vores teknikere fjerner ikke brædder eller lignende.

Når opgaven er fuldført, skriver teknikeren en servicerapport. Den sender vi til dig pr. mail. Derfor er det vigtigt, at vi har din mailadresse, da vi ellers ikke kan sende rapporten til dig.

Derfor har vi brug for din mailadresse

Når vi har bekæmpet hvepsene hos dig, skriver teknikeren en servicerapport, der beskriver, hvad der er foretaget. Så der er styr på dokumentationen. Denne servicerapport sender vi til dig pr. e-mail.

Slip af med hvepsene - kontakt os

At du er på denne side tyder på, at du har en udfordring med hvepse, som du gerne vil af med. Det kan vi klare for dig. Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44