Rottebekæmpelse i Odense

Rottebekæmpelse i Odense

2 rotter kan blive til 800 rotter på et år

Du kender sikkert historien om, hvordan en fjer blev til fem høns. I virkelighedens verden kan et sæt ynglelystne rotter blive til 800 rotter på et år. Derfor er det vigtigt at sætte effektivt ind med bekæmpelse af rotter.

Vi har også en løsning, der passer til dit behov

Som en af de største skadedyrsbekæmpere i Danmark, har vi en bred vifte af løsninger til fjernelse af rotter i Odense og resten af Danmark. Vi har kunder inden for nærmest alle brancher: detailbutikker, fødevareproducenter, børnehaver, logistikvirksomheder og mange andre. Vi har også en løsning, der passer til dit behov.

Hvis du ønsker at anmelde rotter via den kommunale ordning, som du har betalt til over ejendomsskatten, skal du dog kontakte Odense kommune. Se mere om dette på deres hjemmeside.

Er du til Smart eller traditionel rottebekæmpelse i Odense?

I gamle dage var rottebekæmpelse bestod rottebekæmpelse af depoter med gift, som blev stillet rundt omkring. I takt med teknologiens udvikling og skrappere miljøkrav, er der opstået Smart rottebekæmpelse. Ud over at anvende avanceret teknologi til overvågning og nedkæmpelse af rotter, er Smart-teknologien også helt uden brug af rottegift.

At fjerne rotter i Odense – hvad koster det?

Det kommer i høj grad an på, hvad du har behov for. Vores løsninger spænder fra den lille begrænsede opgave, hvor der kun er brug for nogle få enheder, til at bistå de største detailkæder i Danmark med at forebygge og bekæmpe gnavere. Og så alle dem derimellem.

Derfor kan vi ikke uden videre give dig en pris på, hvad det vil koste for dig. Få en snak med vores erfarne skadedyrskonsulent om, hvad du har brug for. På baggrund af det, vil du få et tilbud på bekæmpelse af rotter.

Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen.

Om du selv kan gøre noget for at undgå rotter?

Rotter er nogle små, intelligente væsener, som er svære at få 100% bugt med. De er meget dygtige til at tilpasse sig forholdene.

Der er dog en række ting, som du kan gøre for at reducere din risiko for at få rotter.

I den forbindelse er vedligeholdelse af dine bygninger og konsekvent oprydning meget vigtige faktorer. Når din bygning ikke har nogle sprækker og afløbene ved nedløbsrør er forsynet med metalnet, er det meget sværere for rotterne at komme til.

Når du har ryddet op, vil der ikke være nogle steder, hvor rotterne kan bygge deres rottereder og efterfølgende blive til mange flere.

Læs mere her (https://www.anticimex.com/da-dk/om-anticimex/seneste-nyt/2018/forebyggelse-stopper-rotterne/) om, hvad du kan gøre.

Tag det første skridt i dag

Vi har, hvad der skal til for at forebygge og bekæmpe rotter. Fortæl os, hvad du har brug for, så vi i fællesskab kan finde den sikring mod rotter, som du har brug for. Kontakt os. Ring 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44