Bekæmpelse af hvepse og hvepsebo i Aalborg – det klarer Anticimex.

Bekæmpelse af hvepsebo i Aalborg

Hvad koster det at fjerne hvepsebo i Aalborg?

Din pris for at få fjernet et hvepsebo i Aalborg afhænger af flere ting:

  • Hvor sidder hvepseboet? Er det nemt eller svært tilgængeligt? Det nemt tilgængelige hvepsebo er frit tilgængelig og kan nås fra jorden. Et eksempel på et svært tilgængeligt bo er der, hvor hvepsene har bygget deres hvepsebo inde på dit loft.
  • Er du privatperson eller ringer du fra en virksomhed. For privatpersoner er der listepriser for hvepsebekæmpelse, for virksomheder anvendes en timepris.

Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen for at bestille eller at høre mere om dine muligheder.

Fjernelse af hvepsebo i Aalborg for private

Til private har vi faste priser på bekæmpelse af hvepse, som du finder her. (https://www.anticimex.com/da-dk/kampagner/hvepsebekaempelse/). Det er en engangsbehandling.

Derfor spørger vi også om din e-mailadresse

Når vi opretter dig i vores system, i forbindelse med din bestilling, spørger vi også efter din mailadresse. Når vores skadedyrstekniker har udført opgaven, laver han en servicerapport. Den sender vi til dig pr. mail i PDF-format. Du modtager også fakturaen pr. mail. Hvis du ønsker det, kan der godt være forskellige mailadresser til henholdsvis servicerapport og faktura. Benytter du betaling via EAN, så angiv dette ved oprettelsen.

Brug Anticimex i Aalborg – og resten af Danmark

Når du har behov for at få bekæmpet hvepse eller andre skadedyr, så brug os. Vi er landsdækkende og kan hjælpe dig med fjerne hvepsebo, bekæmpe myrer og meget andet. I dag hjælper vi både privatpersoner, firmaer, kommuner, boligforeninger, fabrikker, butikker og mange andre, så vi kan også hjælpe dig.

I Danmark er der 120 ansatte hos Anticimex. Af disse er 100 skadedyrsteknikere. De bliver løbende uddannet i de nyeste og mest effektive måder at bekæmpe skadedyr på. Så du får den bedst mulige løsning. På verdensplan finder du Anticimex i 19 lande, fordelt over hele verden. Vi er mere end 7.100 ansatte.

Bestil bekæmpelse af hvepse

Jo længere hen på sommer du kommer, jo større bliver hvepseboet og antallet af hvepse. Sidst på sommeren bliver de nærmest aggressive.

Derfor er der god mening i af få fjernet hvepseboet hurtigst muligt. Især hvis du eller nogen i din husstand/virksomhed er allergiske over for hvepsestik. Skriv eller ring til os for at bestille. Vi er klar til at hjælpe dig.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44