Bekæmpelse af hvepse og hvepsebo i Skanderborg – det klarer Anticimex.

Bekæmpelse af hvepsebo i Skive

Hvordan foregår fjernelse af hvepsebo i Skive?

Når du kontakter vores kundeservice, opretter vi en sag på opgaven, som vi sender til Anticimex’ tekniker i Skive. Teknikeren kontakter dig og aftaler en til for den aftalte hvepsebekæmpelse.

Hvis hvepseboet er nemt tilgængeligt, tager skadedyrteknikeren det sprøjtede hvepsebo med. Hvis det er gemt bag brædder eller lignende og derfor svært tilgængeligt, sprøjter teknikeren hvepseboet så godt, som det er muligt. Teknikeren fjerner ikke brædder for at kunne komme bedre til. De hvepse, der ikke var i boet, da der blev sprøjtet bliver ramt af giften, når de er tilbage i boet. Der kan derfor gå nogle dage før hvepsene er helt væk

Hvad koster bekæmpelse af hvepse i Skive?

For vores erhvervskunder (firmaer, kommuner, skoler, børnehaver o.l.) køres opgaven med fjernelse af hvepseboet i Skive på timebasis.

For vores privatkunder er der faste priser. Der er en pris for det nemt tilgængelige hvepsebo og en for det svært tilgængelige hvepsebo. Læs mere om hvepsebekæmpelse hos private her.

Hvorfor skal I bruge min mailadresse?

Når teknikeren har udført sin opgave, skriver han/hun en servicerapport, der beskriver besøget hos dig. Så dokumentationen er, som den skal være. Du får en kopi af servicerapporten, så du også kan se, hvad der er sket og observeret. Vi sender servicerapport til dig pr. mail. Derfor har vi brug for din mailadresse.

Ønsker du, at der skal være flere modtagere af servicerapporten, kan det sagtens lade sig gøre. Så længe vi har de rette mailadresser.

Typisk bliver fakturaen for den løste opgave også sendt pr. mail. Det behøver ikke at være den mailadresse, hvor du modtager servicerapporten. Det er helt op til dig. En række af vores kunder foretrækker betaling via EAN, hvilket også er en mulighed hos Anticimex.

Sådan kan du forebygge problemer med hvepsebo

Der er faktisk en del ting, som du selv kan gøre for at forebygge problemer med hvepsebo.

En af de ting er, at du fjerner de gamle, udtjente hvepsebo. Læs mere i artiklen her.

Anticimex – hvem er det?

Vi har været i Danmark siden 1999. Siden da har vi fjernet mange hvepsebo hos vores kunder. Vi kan dog meget mere end det. Vi hjælper også vores kunder med at bekæmpe rotter, mus, kakerlakker, duer, flagermus, væggelus og mange andre skadedyr.

Vi er et af Danmarks største firmaer inden for skadedyrsbekæmpelse. Vi er 110 ansatte, hvoraf de 90 er skadedyrsteknikere. De er fordelt ud over hele Danmark. Der er også en i nærheden af dig.

Bestil fjernelse af hvepse

Skriv til os via kontaktformularen herunder eller ring til os på 69 15 17 44 og bestil fjernelse af hvepsene. Så du kan få din almindelige hverdag tilbage.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44