Bekæmpelse af hvepsebo i Sønderborg

Bekæmpelse af hvepsebo i Sønderborg

Lad os fjerne dit hvepsebo i Sønderborg

Når der er lidt for mange hvepse, hvor du opholder dig, har du formodentlig et hvepsebo i nærheden. Det er ikke særlig trygt. For nogen er hvepse direkte livstruende. Derfor er der behov for bekæmpelse af hvepsene. Det kan vi hjælpe dig med. Uanset om du har brug for fjernelse af hvepsebo i Sønderborg, Augustenborg, Nordborg eller at andet sted på Als. Vi har lokale skadedyrsteknikere i hele Danmark.

Hvad koster fjernelse af hvepsebo i Sønderborg?

Det afhænger af, hvor boet er. En stor del af vores kunder, som bestiller hvepsebekæmpelse hos os, er privatpersoner, som bor i parcelhus. For denne gruppe kører vi med e særlig pris. Du kan læse mere om det her.

Virksomheder, skoler, butikker og andre kan selvfølgelig også bestille en hvepsebekæmpelse hos Anticimex. Det sker som enkeltstående opgaver. Her klares det på timebetaling.

Ring til os på 69 15 17 44 og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Er dit hvepsebo nemt eller svært tilgængeligt?

En af de faktorer, der spiller ind på både pris, er hvepseboets tilgængelighed. Hvor nemt er det at komme til?

Hvis boet sidder i lav højde og ikke er gemt bag noget, vil det typisk betragtes som værende nemt tilgængeligt.

Hvis boet sidder placeret højt, bag brædder eller lignende, er der tale om et svært tilgængeligt bo. I dette tilfælde skal vores tekniker bruge stige for at komme til boet. Når boet ikke kan nås af teknikeren, vil boet blive sprøjtet, så hvepsene dør. Der bliver sprøjtet så godt, som forholdene tillader det. Vores tekniker fjerner ikke brædder eller andet for at komme til.

Derfor har vi brug for din e-mailadresse

For at oprette dig i vores system, beder vi om en række oplysninger. Vi beder også om at få din mailadresse. Den skal vi bruge, når vi sender servicerapporten til dig, når teknikeren har været på besøg hos dig for at bekæmpe hvepse. I servicerapporten kan du se, hvilken tekniker der har besøgt dig og hvad han/hun har lavet hos dig. Rapporten sender vi til dig som en PDF-fil.

Kontakt os og få din hverdag tilbage

Der er ikke meget godt at sige om at have hvepse og dermed have forøget risiko for at blive stukket. Ring eller skriv til os for at bestille fjernelse af hvepsene, så du kan få din normale hverdag og tryghed igen.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44