Fuglepigge

Duepigge

Hvordan virker det?

Der findes flere typer af fuglepigge. Korte pigge er beregnet til duer, og lange pigge til måger.

Det æstetiske aspekt er vigtigt for os

Hvis man skal fuglesikre f.eks. statuer eller andre monumenter, er der strenge regler angående ændringer. Vi finder altid den mest optimale og effektive løsning. Anticimex har opbygget en stor portefølje af skræddersyede fuglesikringsmetoder til monumenter, kirker, offentlige bygninger og andre kulturarvssteder.

Hvorfor virker duepigge?

Duer har det bedst med at sidde højt, på flade overflader. De bygger deres reder og lægger æg på disse steder. Når den flade overflade er erstattet med strittende pigge, er området ikke længere attraktivt. Derfor vil duerne søge at finde et andet sted til at opholde sig.

Er det nok at installere duepigge?

Det kan være nok. Men er det ikke nødvendigvis. Det afhænger af området. Ofte bruger vi flere delløsninger for at fuglesikre, når vi bekæmper duer. Det kunne være duewirer, duefælder, regulering af duer m.m. Af samme grund har vi ikke en standardpakke til alle med dueproblemer.

Hvad koster det at installere duepigge?

Da det ikke er en standardpakke, har vi heller ingen standardpriser. Når du har kontaktet os for at få løst dine problemer med duer, sender vi en tekniker/konsulent ud til dig for at inspicere omfanget af dit problem. På den baggrund får du et tilbud på den løsning, som vil klare opgaven.

Vi tilbyder også rengøring/oprens efter duerne

At få renset området for duernes efterladenskaber, rederester og lignende er også nødvendigt. Så bakterier, lugt og ætsende materiale bliver fjernet. Det kan vi også klare for dig.

Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen og fortæl, hvad du har brug for. Så finder vi en løsning.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44