Bekæmpelse af hvepse og hvepsebo – det klarer Anticimex.

Bekæmpelse af hvepsebo i Aarhus

Lad os klare det for dig

Uanset om du ringer fra en virksomhed, en skole eller er privatperson, kan vi hjælpe dig med at bekæmpe hvepsene i Aarhus

Slut med problemer med hvepse

Når det kommer til fjernelse af hvepsebo i Aarhus, så lad os klare det for dig. Vores erfarne teknikere har erfaringen og udstyret til at løse opgaven. Når boet er fjernet eller bekæmpet, vil der ikke blive bygget et nyt bo på. Hvepse bygger ikke, hvor der har været et bo tidligere. Vi lader ofte det bekæmpede hvepsebo blive hængende. Det gør vi fordi vi på den måde også får fat i de hvepse, der ikke var i boet, da vi sprøjtede det. I dagene efter bekæmpelsen kan der godt være enkelte hvepse.

Hvad er prisen for at fjerne et hvepsebo?

Der er flere ting, der afgør prisen. Når du kontakter Anticimex i Århus som privatperson og skal have fjernet eller bekæmpet hvepse i din privatbolig eller fjernet et hvepsebo, har vi faste priser. Der er en pris for nemt tilgængelige og en pris for svært tilgængelige hvepseboer. Du finder de nærmere detaljer her.

test af link

For virksomheder, institutioner og lignende, som ikke har kontrakt på hvepsebekæmpelse, udfører vi opgaven på timeafregning.

Hvordan foregår det?

Når du har bestilt fjernelsen af dit hvepsebo, sender vores kundeservice opgaven til den lokale tekniker, som kontakter dig for at aftale en tid.

I de tilfælde, hvor det er muligt, fjerner skadedyrsteknikeren boet. Det er desværre ikke altid muligt. Når det ikke er muligt, sprøjter teknikeren boet så godt, som det er muligt. Sidder boet gemt bag brædder eller lignende, kan dette hæmme behandlingen. Vores tekniker fjerner ikke brædder eller lignende.

Derfor skal vi brug din mailadresse

Når opgaven er udført, skriver vores skadedyrstekniker en servicerapport, der beskriver den udførte opgave. Så dokumentationen er i orden. Den får du også en kopi af. Vi sender den pr. mail til dig. Hvis du har brug for, at der er flere modtagere af servicerapporten, kan det sagtens lade sig gøre. Vi skal have de relevante mailadresser.

Bestil fjernelse af hvepsebo

Lad os hjælpe dig og dine omgivelser med at få en normal hverdag tilbage. Bestil en fjernelse/bekæmpelse af hvepsene. Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44