Fuglesikring wirer

Duewirer

Hvordan virker duewirer?

Duer kan godt lide at sidde trygt og godt på en plan overflade, meget gerne på kanten af bygninger. Når Anticimex installerer duewirer, hvor duerne ellers ville sætte sig, skaber det utryghed hos duerne. Det ellers så dejlige opholdssted er nu ikke længere attraktivt, hvorfor duerne vil fravælge dette sted.

Der findes adskillige typer af wirer lavet af bløde eller hårde materialer. Vi rådgiver dig til at vælge den rette løsning til netop din bygning og situation.

Det æstetiske aspekt er vigtigt for os

Hvis man skal fuglesikre f.eks. statuer eller andre monumenter, er der strenge regler angående ændringer. Vi finder altid den mest optimale og effektive løsning. Anticimex har opbygget en stor portefølje af skræddersyede fuglesikringsmetoder til monumenter, kirker, offentlige bygninger og andre kulturarvssteder.

Hvordan monteres duewirer?

Duewiren placeres på dine bygningers tag, hvor duerne foretrækker at tage ophold. De er meget diskrete af udseende og vil oftest være svære at få øje på nede fra gaden. At du får installeret duewirer vil derfor ikke have negativ indflydelse på din bygnings udseende. Til gengæld slipper du for en masse dueklatter.

Kan man nøjes med duewirer?

Det er usandsynligt, at du kan nøjes med at få installeret duewirer. Oftest kræver en effektiv bekæmpelse af duer nemlig flere initiativer, såsom duepigge, regulering af duer eller andre former for fuglesikring.

Hvornår kan duerne bekæmpes med duewirer?

Der er en række regler for bekæmpelse af duer, som man skal være opmærksom på. Når det kommer til duewirer, er det tilladt at sætte op året rundt.

Hvad koster duewirer?

Der er flere faktorer, der spiller ind: Hvor meget duewire er der brug for? Hvor nemt/svært er det at montere duewiren? Kræver det lift? Derfor kan vi ikke give dig en pris her og nu. Det kræver en inspektion og analyse af den fornødne løsning. Yderligere vil det ofte være en del af en større, samlet løsning.

Lad os hjælpe dig - kontakt os nu

Få dine problemer med duerne løst. Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder. Så finder vi løsningen, der tager hånd om dit problem med duerne.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44