Bekæmpelse af duer - det klarer Anticimex

Bekæmpelse af duer

Den rigtige fuglesikring

For at kunne tilbyde dig den rette løsning til bekæmpelse af duer, har vi brug for at kende din situation og dine behov.

Uanset om du har en fødevarevirksomhed, der skal overholde BRC’s skærpede regler angående duer og andre fugle, om du repræsenterer en boligforening eller noget helt ottende, kan vi hjælpe dig i kampen mod duerne.

Først gennemgår du det hele sammen med vores skadedyrskonsulent. På den baggrund får du et tilbud på duesikring, som typisk vil være en kombination af flere af nedenstående løsninger:

Derfor er det vigtigt at forebygge og bekæmpe duer

Duer udgør for mange en gene eller endda en fare i dagligdagen. For en fødevarevirksomhed, som skal overholde en lang række certificeringer, kan det have store konsekvenser, hvis de ikke har styr på duerne. Duerne bærer nemlig på en række smitsomme bakterier, som ikke må komme i nærheden af fødevarerne.

For en café eller restaurant med servering ude, kan de påtrængende duer have en negativ effekt på at sætte sig. Det går ud over omsætningen, når der flakser duer over det hele og der er duelort på stole og borde.

For boligforeningen er duerne også et problem. Duer på loftet kan skabe store ødelæggelser. Har duerne fundet et godt, trygt og lunt sted på dit loft, kan de yngle året rundt. Derudover ødelægger duernes efterladenskaber også øvrige bygningsdele, møbler m.m.

Hvem er Anticimex?

Anticimex er et af Danmarks største firmaer inden for bekæmpelse af skadedyr, og vi har skadedyrsteknikere fordelt ud over hele landet. Vi har også en tekniker i nærheden af dig.

På verdensplan er Anticimex også blandt de største skadedyrsfirmaer. Du finder Anticimex i 22 lande, og vi er mere end 14.000 ansatte.

Få hjælp mod duerne – kontakt os

Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder og fortæl os om din situation. Så finder vi en løsning, der passer.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44