Rottebekæmpelse på Bornholm

Rottebekæmpelse på Bornholm

Kommunal rottebekæmpelse

I Danmark er det kommunerne, der står for rottebekæmpelse. Det betaler man for via ejendomsskatten.

Hvis du ser en rotte eller tegn på rotter, har du pligt til at anmelde det til din kommune. Det kan du gøre på kommunernes selvbetjening.

Er du som privatperson interesseret i selv at investere i rottesikring af din kloak, har Anticimex også løsninger, der passer til dit behov. F.eks. vores giftfri Smart Pipe.

Forebyggelse og bekæmpelse

Det er bedre at forebygge end at helbrede. Det gælder også, når det kommer til rotter. Jo bedre forebyggelsen er, jo mindre er din risiko for rotteangreb. Hos Anticimex Bornholm gør vi meget ud af, at du har den løsning, som matcher dine behov.

Af samme årsag anbefaler vi også vores kunder at kigge på vores Smart-løsning, når de skal vælge løsning af rottebekæmpelse på Bornholm.

Hvad er Smart Rottebekæmpelse?

Smart er et opgør med den traditionelle rottebekæmpelse, som har været brugt de seneste årtier. I stedet for lejlighedsvise servicebesøg, hvor en tekniker tjekker depoterne for at se, om der har været gnavere, får du nu overvågning 24/7. Samtidig indeholder Smart også mulighed for fangstfælder, der fortæller, når der er gået noget i fælden. På den måde bliver eventuelle rotteforekomster observeret meget hurtigere. I forhold til rotter er hastighed meget vigtigt. To rotter kan blive til 800 på et år.

Rottebekæmpelse på Bornholm, hvad koster det?

Det afhænger af hvilken løsning du har brug for. Når det kommer til at forebygge og fjerne rotter på Bornholm, vil der ikke være to løsninger, som er ens.

For at få din pris, kontakt os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen nederst på siden.

Sådan foregår det

Når du har kontaktet os for at høre, hvad vi kan gøre for dig i forbindelse med forebyggelse og fjernelse af rotter på Bornholm, vil vores skadedyrskonsulent spørge grundigt ind til, hvad du har brug for. På baggrund af disse oplysninger, får du et tilbud. Accepterer du tilbuddet, sætter vi i gang.

Indledningsvist foretager vi en grundig bygningsgennemgang, hvor en lokal skadedyrstekniker nøje gennemgår dine bygninger og området omkring. Teknikeren skriver en rapport, der beskriver hvordan der ser ud og hvad der kan gøres for at minimere sandsynligheden for problemer med rotter. Det vil ofte være ting som oprydning, trimning af bevoksning og udbedring af bygningsskader. Den rapport får du.

I din serviceaftale er der indeholdt et antal servicebesøg. Teknikeren skriver også en rapport efter hvert af disse besøg. Og hvis der har været brug for bekæmpelse. Disse rapporter får du også.

Du får rapporterne via e-mail. Derfor er det vigtigt, at du oplyser hvilken mailadresse vi skal sende rapporterne til. Så du kan få disse vigtige oplysninger.

Kontakt os

Du kan selvfølgelig også bare ringe til os på 69 15 17 44 eller bruge kontaktformularen herunder.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44