Rottebekæmpelse i Vordingborg

Rottebekæmpelse i Vordingborg

Kommunal rottebekæmpelse

I Danmark er det kommunerne, der står for rottebekæmpelse. Det betaler man for via ejendomsskatten.

Hvis du ser en rotte eller tegn på rotter, har du pligt til at anmelde det til din kommune. Det kan du gøre på kommunernes selvbetjening.

Er du som privatperson interesseret i selv at investere i rottesikring af din kloak, har Anticimex også løsninger, der passer til dit behov. F.eks. vores giftfri Smart Pipe.

Brug Smart rottebekæmpelse i Vordingborg

Når du vælger os til at hjælpe dig med at forebygge problemer med rotter, kan du vælge mellem flere løsninger, som du også kan vælge at kombinere. Så du får lige præcis den løsning, som er optimal for dig.

Ud over at kunne tilbyde den traditionelle rottebekæmpelse, kan vi også tilbyde dig Smart rottebekæmpelse, som med avanceret teknologi sikrer dig bedre end den traditionelle løsning. Med Smart kan du kombinere overvågning (24/7), bekæmpelse og et samlet overblik over din samlede indsats og alle aktiviteter. På den måde kan der sættes hurtigt ind, hvis der observeres en rotte på din ejendom.

Hvor finder jeg priser på rottebekæmpelse i Vordingborg?

Vores aftaler med vores kunder er unikke i hvert tilfælde. Hver aftale tager udgangspunkt i, hvad der er behov for. Derfor er der ingen færdig prisliste for rottebekæmpelse i Vordingborg eller resten af Danmark.

Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen nederst på siden. Så kan du tale med den lokale skadedyrskonsulent fra Anticimex Vordingborg. Baseret på dine behov laver han et tilbud på rottebekæmpelse i Vordingborg til dig.


Hvad kan du selv gøre for at undgå rotter?

Der er en række ting, som du kan gøre, når du ikke vil have rotteproblemer.

Oprydning

Ved at rydde op på din grund, gør du det vanskeligere for rotterne at finde ly, hvor de kan gemme sig og etablere rottereder. Det kan også være beskæring af beplantning, der står for tæt på dit hus. Tit kan rotterne bruge træer og lignende til at få adgang til din bygning.

Dæk hullerne til

En rotte skal bruge et hul på størrelse med en to-krone for at kunne komme igennem. Det er IKKE ret meget. En mus skal bruge noget, der svarer til en en-krone. Derfor skal du sørge for, at din port/dør slutter tæt, at afløb er spærret med metalnet, så gnaverne ikke kan komme ind.

Ved at følge disse råd, reducerer du risikoen for at du får brug for nogen til af fjerne rotter hos dig i Vordingborg.

Tegn på rotter

Hvis dine fliser pludselig er blevet undergravet, der er gnavet i ting eller du finder noget, der kunne ligne rotteekskrementer, er der stor sandsynlighed for, at du står overfor problemer med rotter. Har du en aftale med os, så ringer du bare til vores kundeservice.

Hvis du ønsker at benytte den kommunale rottebekæmpelse, som du har betalt til via skatten, skal du anmelde rotterne via kommunens hjemmeside. På hjemmesiden vil der stå de praktiske oplysninger omkring rottebekæmpelsen i Vordingborg kommune.

Kontakt os

Ring til os på 69 15 17 44 eller skriv til os via kontaktformularen, så du kan høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44