Rottebekæmpelse i Hillerød

Rottebekæmpelse i Hillerød

Kommunal rottebekæmpelse

I Danmark er det kommunerne, der står for rottebekæmpelse. Det betaler man for via ejendomsskatten.

Hvis du ser en rotte eller tegn på rotter, har du pligt til at anmelde det til din kommune. Det kan du gøre på kommunernes selvbetjening.

Er du som privatperson interesseret i selv at investere i rottesikring af din kloak, har Anticimex også løsninger, der passer til dit behov. F.eks. vores giftfri Smart Pipe.

Sådan gør vi

Når du har kontaktet os for at få gjort noget ved problemer med rotter, bliver du sat i forbindelse med vores lokale skadedyrskonsulent. Han spørger ind til dine behov, så han kan præsentere dig for den bedst mulige løsning. I den forbindelse analyserer han din situation. Vælger du at acceptere tilbuddet, sætter vi i gang.

Grundig bygningsgennemgang

Som noget af det første er en grundig bygningsgennemgang, som bliver foretaget af en skadedyrstekniker. Teknikeren gennemgår din bygning og omgivelser for at tjekke, hvad du kan gøre for at minimere risikoen for at få rotter. Måske skal du udbedre nogle skader på din bygning, som gnavere ellers ville kunne komme igennem. Ind i din bygning. Du får en kopi af rapporten, så du ved, hvor du skal sætte ind.

I kontrakten er der aftalt en række servicebesøg. Efter hvert besøg modtager du en servicerapport. Den sender vi til dig pr. mail. Derfor er det vigtigt, at vi har din mailadresse. Hvis du ønsker flere modtagere af servicerapporten, kan det også sagtens lade sig gøre.

Hvad koster rottebekæmpelse i Hillerød?

Prisen for forebyggelse og fjernelse af rotter i Hillerød afhænger af, hvilken løsning du får. Nogle har brug for en mindre, traditionel løsning, mens andre har brug for den helt store løsning med overvågning og bekæmpelse i deres kloakker, i alle lokaler, rundt om bygningerne m.m. Eller noget midt imellem.

Vi kan forebygge og fjerne rotter i Hillerød på mange måder. Derfor er det vigtigt, at du taler med skadedyrskonsulenten, så du får den rette løsning.

Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen.

Smart rottebekæmpelse – måske noget for dig

Hos Anticimex kan du vælge Smart-løsningen. Ved at vælge denne løsning, får du overvågning 24/7, hurtigere bekæmpelse ved rotteforekomst og det store overblik. Smart bruger ikke rottegift eller nogen anden type for gift, hvilket er godt for miljøet. Til gengæld benytter det data fra overvågningsenheder og fælder til at sikre dig den bedst mulige løsning.

Stadig flere af vores kunder vælger Smart fremfor den traditionelle rottebekæmpelse, som vi også tilbyder. Læs om vores løsninger inden for rottebekæmpelse.

Ønsker du at benytte den kommunale rottebekæmpelse?

Hvis du ønsker at anmelde rotter via den gratis rottebekæmpelse, som du har betalt til via din ejendomsskat, skal du gøre dette via kommunens hjemmeside.

Kontakt os

Lad os hjælpe dig med at minimere din risiko for rotter. Kontakt os derfor pr. telefon eller via kontaktformularen.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44