Rottebekæmpelse i Nykøbing Falster

Rottebekæmpelse i Nykøbing Falster

Kommunal rottebekæmpelse

I Danmark er det kommunerne, der står for rottebekæmpelse. Det betaler man for via ejendomsskatten.

Hvis du ser en rotte eller tegn på rotter, har du pligt til at anmelde det til din kommune. Det kan du gøre på kommunernes selvbetjening.

Er du som privatperson interesseret i selv at investere i rottesikring af din kloak, har Anticimex også løsninger, der passer til dit behov. F.eks. vores giftfri Smart Pipe.

Den rette løsning

Når det kommer til bekæmpelse af rotter, er der mange muligheder og mange løsninger. Før vi kan sige, hvad der passer til dig, har vi brug for at kende din situation og dine behov. Den dialog som du og vores skadedyrskonsulent har, danner grundlag for det tilbud, som du får på rottebekæmpelse i Nykøbing Falster.

Smart eller traditionel rottebekæmpelse?

Når du vælger Anticimex i Nykøbing Falster som din samarbejdspartner i kampen mod rotter, kan vi levere den traditionelle rottebekæmpelse med depoter rundt om dine bygninger. Måske er det den type løsning du har i dag.

Og så kan vi tilbyde dig Smart rottebekæmpelse.

Smart er et opgør med den gammeldags måde at bekæmpe rotter på. I stedet for at bruge gift, bruger vi avanceret teknologi og data til at vinde over rotterne. Smart består af en række overvågnings- og bekæmpelsesfælder, som overvåger og/eller dræber rotterne. Når enheden har dræbt/observeret en rotte, gives besked til centralsystemet. Det betyder, at vi ved, hvad der sker hvorhenne og hvornår. Det giver overblikket, så indsatsen kan sættes ind, hvor behovet er.

Stadig flere af vores kunder får øjnene op for udbyttet ved Smart.

Sådan har vi hjulpet andre med bekæmpelse af rotter

Hos Anticimex hjælper vi mange forskellige virksomheder og kommuner med at bekæmpe rotter. Via dette link kan du læse om nogle af de løsninger, som vi har leveret.

Gratis fjernelse af rotter i Nykøbing Falster?

Hvis du dine rotter i Nykøbing Falster fjernet gratis, skal du henvende dig til kommunen og anmelde rotterne. Det er den ordning, som du har betalt til via ejendomsskatten.

Vi bruger også rottehunde

I nogle tilfælde er det ikke nok med tobenede rottebekæmpere. Så skal vores rottehunde på banen. Vi har rottehunde fordelt over hele Danmark. De hjælper til en hurtig og effektiv lokalisering og ofte også nedkæmpelse af rotter, som ellers har gemt sig godt.

Derfor har vi brug for din e-mail

Når vores tekniker har gennemført sit besøg hos dig, skriver han/hun en servicerapport, der beskriver besøget. Så der er styr på dokumentationen. Denne servicerapport sender vi til dig pr. mail, som en PDF-fil. Vi kan sagtens sende servicerapporten til flere mailmodtagere. Vi skal bare vide, hvilke mailadresser vi skal sende rapporterne til. Du får en servicerapport efter hvert besøg.

Kontakt os og få hjælp

Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder og fortæl os, hvad du har brug for. Så finder vi en løsning.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44