Rottebekæmpelse i Roskilde

Rottebekæmpelse i Roskilde

Kommunal rottebekæmpelse

I Danmark er det kommunerne, der står for rottebekæmpelse. Det betaler man for via ejendomsskatten.

Hvis du ser en rotte eller tegn på rotter, har du pligt til at anmelde det til din kommune. Det kan du gøre på kommunernes selvbetjening.

Er du som privatperson interesseret i selv at investere i rottesikring af din kloak, har Anticimex også løsninger, der passer til dit behov. F.eks. vores giftfri Smart Pipe.

Forebyggelse er den bedste rottebekæmpelse

Som med så mange andre ting, gælder det også med gnavere: Det er bedre at forebygge end at helbrede. Når det kommer til rottebekæmpelse i Roskilde, vil vi derfor tilbyde dig en løsning, der bygger på forebyggelse og hurtig indsats, hvis rotterne skulle trænge igennem dit forsvarsværk.

Hvordan gør vi det?

For at undgå, at du får problemer med rotter, så vi skal i gang med at fjerne rotter hos dig i Roskilde, foretager vores erfarne skadedyrstekniker en bygningsgennemgang af din ejendom. Inde og ude. Du får en kopi af rapporten, så du kan se, hvad der skal til for at minimere risikoen for rotter. Det kan være, at du skal have ryddet op på dine udendørsarealer, at du skal udbedre ting på din bygning og lignende.

Hvad koster rottebekæmpelse i Roskilde?

Vi har ikke en pris, som vi bare kan slå op i en prisliste. Hver aftale og pris bygger på de aktuelle behov, som vores kunder har. For at finde ud af, hvad dine behov er, vil vores lokale skadedyrskonsulent kontakte dig for at få mere at vide. På baggrund af dine oplysninger og en analyse af disse, får du et tilbud på rottesikring. Accepterer du tilbuddet, går vi i gang. Herunder kan du læse mere om de muligheder, som vi tilbyder.

Skal det være traditionel eller Smart rottebekæmpelse?

I mange år har bekæmpelse af rotter ikke rykket sig ud af stedet. Den traditionelle rottebekæmpelse, som du fortsat kan få, består typisk af en antal bokse, som fyldes med lokkemad. Spiser rotterne af lokkemaden, lægges der rottegift i boksene. Boksene tjekkes et antal gange om året af en skadedyrstekniker, typisk 4-12 gange om året. Afhængig af din aftale.

Smart anvender avanceret teknologi og it til at minimere sandsynligheden for, at du får brug for fjernelse af rotter i Roskilde. Og hvis du gør, så er det sikkert fordi de er fanget i en Smart-fælde. Vi har både til kloakker, til udendørs og til indendørs. Fælden vil i givet fald sende besked til centralsystemet om, at der er gået en rotte i fælden.

Ud over fælderne består Smart også af overvågningsenheder, som overvåger det aftalte område 24/7. Hvis enhederne observerer en rotte, får centralsystemet også besked. Med melding om hvor og hvornår. På baggrund af data kan der sættes meget hurtigere ind, når/hvis det er nødvendigt.

Eller kontakt os på 69 15 17 44 eller via kontaktformularen. Så du kan tale med vores skadedyrskonsulent om, hvad vi kan gøre for dig.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44