Rottebekæmpelse i Køge

Rottebekæmpelse i Køge

Kommunal rottebekæmpelse

I Danmark er det kommunerne, der står for rottebekæmpelse. Det betaler man for via ejendomsskatten.

Hvis du ser en rotte eller tegn på rotter, har du pligt til at anmelde det til din kommune. Det kan du gøre på kommunernes selvbetjening.

Er du som privatperson interesseret i selv at investere i rottesikring af din kloak, har Anticimex også løsninger, der passer til dit behov. F.eks. vores giftfri Smart Pipe.

Gør brug af vores ekspertise

Det kan Anticimex hjælpe dig med. Vi er eksperter i skadedyrskontrol og har været i Danmark siden 1999. Vi har teknikere fordelt over hele Danmark. Så skulle du sidde i Ølsemagle, Herfølge, Ølby, Lille Skensved eller i Sønderjylland, klarer vi også det.

Rottebekæmpelse i Køge - hvad kan vi tilbyde dig?

Hos Anticimex Køge finder du løsninger til ethvert behov af bekæmpelse af rotter. Vi har den traditionelle rottebekæmpelse, vi har Smart rottebekæmpelse, vi har rottehunde...

For at finde frem til, hvilken løsning vi skal tilbyde dig, har vi brug for at tale med dig. På baggrund af, hvad du fortæller os, analyserer vi dine behov og præsenterer dig for et tilbud, som dækker hvad du har brug for.

Hvad er prisen for rottebekæmpelse i Køge?

Din pris afhænger i høj grad af, hvad du har brug for. Derfor er dialogen mellem dig og os så vigtig.

Af samme grund beder vi dig kontakte os, så vi kan sætte dig i forbindelse med vores lokale skadedyrskonsulent. Sammen finder I frem til den rette løsning Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen nederst på siden.

Derfor er SMART smart rottebekæmpelse

Længere end de fleste kan huske har rottebekæmpelse bestået af nogle kasser, der blev fyldt med lokkemiddel og senere med rottegift. Efter lovændringen i 2016 måtte der ikke være gift i kasserne. Det var først, når der blev konstateret rotter, at der måtte komme gift i. Om der var rotter ville blive konstateret af dig, som så tegn på rotter i/omkring din bygning. Eller når en tekniker tjekkede kassen og ser at der var gnavet af lokkemidlet. Teknikeren kommer et sted mellem 4-12 gange om året. Der kan derfor godt et stykke tid, før det bliver opdaget.

Med SMART har du overvågning af dit område 24/7. Sker der noget, melder Smart-enhederne det til det centrale kontrolsystem. Uanset om der er tale om en enhed har observeret en rotte eller om der er slået en rotte ihjel. Fordi vi får besked om hændelser, kan vi sætte meget hurtigere ind.

Få mere at vide om dine muligheder

Om det skal være en traditionel løsning, En Smart løsning eller måske en blandet løsning, må tiden vise. Det afhænger af, hvad du har brug for. Ring 69 15 17 44 eller skriv til os via formularen herunder og fortæl, hvad du har brug for.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44