Rottebekæmpelse i Slagelse

Rottebekæmpelse i Slagelse

Kommunal rottebekæmpelse

I Danmark er det kommunerne, der står for rottebekæmpelse. Det betaler man for via ejendomsskatten.

Hvis du ser en rotte eller tegn på rotter, har du pligt til at anmelde det til din kommune. Det kan du gøre på kommunernes selvbetjening.

Er du som privatperson interesseret i selv at investere i rottesikring af din kloak, har Anticimex også løsninger, der passer til dit behov. F.eks. vores giftfri Smart Pipe.

Hvad har du brug for?

For at kunne tilbyde dig den bedst mulige løsning, har vi brug for at vide, hvad du har brug for. Vi har en bred vifte af løsninger til fjernelse af rotter i Slagelse, så vi har også en der passer til dit behov.

I dag hjælper vi mange forskellige brancher med at undgå rotter: Butikker, fabrikker, kommuner, boligforeninger, skoler og mange flere. Vi kan også hjælpe dig.

Når du kontakter os angående rottebekæmpelse i Slagelse, sætter vi dig i forbindelse med den lokale skadedyrskonsulent. Sammen finder i frem til den løsning, som giver bedst mening i din situation. Du får et tilbud på forebyggelse og bekæmpelse af rotter. Accepterer du tilbuddet, sætter vi gang i forebyggelse og bekæmpelse i henhold til de ting, som aftalen indeholder.

Ring 69 15 17 44 eller skriv til vores kundeservice via kontaktformularen for at få mere at vide og at komme i kontakt med den lokale skadedyrskonsulent fra Anticimex Slagelse.

Hvis du ønsker at anmelde rotter og gøre brug af den kommunale rottebekæmpelse, som du har betalt til via ejendomsskatten, skal du kontakte kommunen. Du kan læse mere om dette på deres hjemmeside.

De praktiske detaljer

Når du vælger, at Anticimex skal fjerne dine rotter i Slagelse – eller forebygge at de kommer, er der en række praktiske ting, som du med fordel kan kende til.

Når din kontrakt starter, får du besøg af den skadedyrstekniker, som laver en grundig gennemgang af din ejendom. På baggrund af denne bygningsgennemgang, laver han en rapport, som du får en kopi af. Rapporten vil blandt andet indeholde gode råd til, hvad du kan gøre for at minimere risikoen for at få rotter. Det kan være, at du skal udbedre skader på dine facader, porte eller andet. Eller at du skal sikre dine afløb bedre.

Din aftale indeholder også en række servicebesøg. Efter hvert besøg får du også en servicerapport, så du kan følge med i, hvad der er sket hvornår.

Rapporterne modtager du pr. mail, som en PDF. Derfor er det vigtigt, at vi har en mailadresse, som vi kan sende disse rapporter til. Hvis der er flere, der skal modtage rapporten, kan dette også lade sig gøre, så længe vi har mailadressen på vedkommende.

Skal det være Smart rottebekæmpelse?

Hos Anticimex kan du også vælge den intelligente løsning, som giver dig overvågning af din ejendom (inde og/eller ude) hele døgnet. Og som bekæmper eventuelle rotter helt uden brug af rottegift. Samtidig giver systemet besked, hvis der er observeret eller dræbt en rotte.

Kontakt os

Kontakt os allerede i dag, så vi kan bistå dig i kampen mod rotter. Ring 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44