Rottebekæmpelse i Holbæk

Rottebekæmpelse i Holbæk

Kommunal rottebekæmpelse

I Danmark er det kommunerne, der står for rottebekæmpelse. Det betaler man for via ejendomsskatten.

Hvis du ser en rotte eller tegn på rotter, har du pligt til at anmelde det til din kommune. Det kan du gøre på kommunernes selvbetjening.

Er du som privatperson interesseret i selv at investere i rottesikring af din kloak, har Anticimex også løsninger, der passer til dit behov. F.eks. vores giftfri Smart Pipe.

Hvad har du brug for?

For at kunne hjælpe dig bedst muligt, har vi brug for at vide, hvad du har brug for. Der er nemlig ikke to løsninger, der er ens. Hvis du har en lille, lokal butik, vil dit behov slet ikke være det samme som hvis du har en stor farmaceutisk fabrik.

Kontakt os derfor på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen. På baggrund af den dialog, som du og vores skadedyrskonsulent har, modtager du et tilbud, som dækker dit behov for at forebygge og fjerne rotter i Holbæk.

Hvad er prisen for rottebekæmpelse i Holbæk?

Når det kommer til forebyggelse og fjernelse af rotter i Holbæk, afgøres prisen for dette af, hvilken løsning du har brug for. Det er derfor dialogen mellem dig og vores skadedyrskonsulent er så vigtig.

Traditionel eller Smart rottebekæmpelse?

Stadig flere af vores kunder får øjnene op for fordelene ved vores Smart rottebekæmpelse. Smart er overvågning 24/7 af det aftalte område. Smart er bekæmpelse af rotter uden brug af rottegift. Smart er datadrevet rottebekæmpelse, som sikrer en effektiv indsats mod rotterne.

Vi kan også tilbyde den traditionelle rottebekæmpelse, hvor vi stiller kasser rundt om dine bygninger, som bliver efterset i henhold til aftale. Er der spist af indikatorblokkene i en af kasserne, bliver disse blokke erstattet med rottegift.

Hvem er Anticimex?

Anticimex er et landsdækkende skadedyrsfirma med mere en 130 ansatte. Vi har mere end 100 skadedyrsteknikere, fordelt over hele Danmark, så vi har også nogen, der kan hjælpe dig i kampen mod rotter i Holbæk.

Vi har været i Danmark siden 1999. Du finder Anticimex i 19 lande over hele verden.

Ønsker du at bruge den kommunale rottebekæmpelse?

Hvis du foretrækker at benytte den kommunale rottebekæmpelse, som du allerede har betalt til via din ejendomsskat, skal du anmelde rotterne via Holbæk kommunes hjemmeside. På deres side kan du også læse mere om retningslinjerne for tilkaldstider og lignende.

Kontakt os i dag

Der er meget vundet ved at have en god aftale til forebyggelse og bekæmpelse af gnavere. De gnaver i alt, som de kan komme i nærheden. De spreder sygdomme. De er generelt utryghedsskabende. Kontakt os i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med at minimere risikoen for rotter.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44