Rottebekæmpelse i Viborg

Rottebekæmpelse i Viborg

Kommunal rottebekæmpelse

I Danmark er det kommunerne, der står for rottebekæmpelse. Det betaler man for via ejendomsskatten.

Hvis du ser en rotte eller tegn på rotter, har du pligt til at anmelde det til din kommune. Det kan du gøre på kommunernes selvbetjening.

Er du som privatperson interesseret i selv at investere i rottesikring af din kloak, har Anticimex også løsninger, der passer til dit behov. F.eks. vores giftfri Smart Pipe.

Hvad har du behov for?

I kampen mod rotter findes der mange muligheder. Hos Anticimex har vi både de traditionelle og de intelligente løsninger. Vi har endda også rottehunde. For at kunne tilbyde dig den bedst mulige løsning på forebyggelse og fjernelse af rotter i Viborg, har vi brug for at høre, hvad du har behov for.

Derfor er det nødvendigt, at du taler med vores lokale skadedyrskonsulent. På baggrund af dine input og en analyse af disse, får du et tilbud på rottebekæmpelse i Viborg. Har du brug for rottebekæmpelse flere steder end i Viborg, kan vi sagtens håndtere det. Anticimex er nemlig landsdækkende. Vi har skadedyrsteknikere fordelt ud over hele Danmark.

Vil du have traditionel eller Smart rottebekæmpelse i Viborg?

Hos Anticimex har du alle muligheder for at få lige præcis den rottebekæmpelse, som du har brug for i Viborg. Vi behersker nemlig både det traditionelle og det smarte.

Den traditionelle rottebekæmpelse består af bokse, som bliver stillet rundt omkring din bygning. I boksene er der nogle blokke, som rotterne kan spise af. De er ikke giftige. Det bliver de først, når vores tekniker konstaterer, at der er spist af blokkene eller du har ringet til os og meddelt, at du har set en rotte på din ejendom. I din aftale er der aftalt, hvor mange gange om året, vi skal komme på servicebesøg. Der er også aftalt, hvor hurtigt vi skal rykke ud, hvis du anmelder rotter.

Den smarte rottebekæmpelse består af avancerede overvågnings- og fangstenheder. På baggrund af bygningsgennemgangen og en grundig analyse sætter vi enheder op, hvor det giver mening. Observeres eller dræbes en rotte, giver enhederne besked til det centrale system, som står i forbindelse med alle dine Smart-enheder. Det giver det store overblik. Når en melding kommer, tager vi action. Du behøver derfor ikke vente på besøg til en tekniker har været forbi eller du selv har set rotten.

Skriv eller ring til os

Hvis du overvejer at få en aftale med Anticimex om rottebekæmpelse, så skriv via kontaktformularen herunder eller ring til os på 69 15 17 44, så vi kan hjælpe dig.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44