Rottebekæmpelse i Ringsted

Rottebekæmpelse i Ringsted

Kommunal rottebekæmpelse

I Danmark er det kommunerne, der står for rottebekæmpelse. Det betaler man for via ejendomsskatten.

Hvis du ser en rotte eller tegn på rotter, har du pligt til at anmelde det til din kommune. Det kan du gøre på kommunernes selvbetjening.

Er du som privatperson interesseret i selv at investere i rottesikring af din kloak, har Anticimex også løsninger, der passer til dit behov. F.eks. vores giftfri Smart Pipe.

Minimering af risiko for rotter

Når vi skal stå for din rottebekæmpelse i Ringsted, indgår vi en kontrakt på det, som vi har aftalt. Inden vi tegner en kontrakt med dig, har vi brug for at vide, hvad du har behov for. Derfor vil vores skadedyrskonsulent med ansvar for Anticimex i Ringsted kontakte dig, så I kan tale om, hvad du har brug for. Hver løsning på rottebekæmpelse i Ringsted – og resten af Danmark – baseres på dialogen med vores kunder.

I samarbejde med dig sikrer vi den optimale løsning. Så rotterne holdes nede/væk. Vi kan ikke garantere en 100 % garanti for, at du bliver helt fri for rotter altid. Men i fællesskab med dig kommer vi tæt på. Skulle det blive nødvendigt at vi skal fjerne rotter hos dig i Ringsted, så ringer du bare til os. Så sender vi en tekniker.

Hvad koster det at forebygge og fjerne rotter i Ringsted?

Hver løsning er baseret på de konkrete forhold. Derfor adskiller de forskellige løsninger sig fra hinanden. Af samme grund har vi ikke en færdig prisliste, som vi bare kan slå op i. Kontakt os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen for at høre, hvad vi kan gøre for dig.

Ønsker du gratis fjernelse af rotter i Ringsted?

Hvis du vil have fjernet rotter gratis, skal du kontakte din kommune. Du kan anmelde rotterne via deres hjemmeside. Du har allerede betalt til den kommunale rottebekæmpelse i Ringsted via ejendomsskatten.

Har du brug for SMART rottebekæmpelse?

I mange år har rottebekæmpelse ikke udviklet sig. Den har bestået af depoter med rottegift, placeret omkring dine bygninger. Var man heldig, gnavede rotterne af giften og døde. Det blev så ændret, så der ikke måtte være gift i depoterne, når der ikke var en aktiv rottesag. Når rotterne blev observeret, måtte der komme gift i.

Der er et effektivt alternativ til den traditionelle rottebekæmpelse: SMART rottebekæmpelse. Den bruger ikke rottegift, overhovedet. Til gengæld benytter den sig af intelligent teknologi og brug af de data, som SMART-enhederne giver.

Med SMART kan du nu overvåge hele dit område for rotteaktivitet. Alle begivenheder spores. Hvis en rotte går i en SMART-fælde, sendes besked om dette til det centrale system. Registrerer en SMART overvågningsenhed, at en rotte går forbi, får systemet også besked. Så der kan sættes ind.

Reaktionstiden er skåret markant ned. Og du har dokumentation af, hvad der er sket hvorhenne hvornår. Læs mere om SMART her

Kontakt os og få hjælp

Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig med at bekæmpe rotter.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44