Rottebekæmpelse i Helsingør

Hvad har du brug for?

Der er nærmest ikke to løsninger af rottebekæmpelse, som er ens. Derfor er det yderst vigtigt, at vi får detaljerede oplysninger om, hvad du har behov for. Denne information får vi, når du taler med vores lokale skadedyrskonsulent. På baggrund af dialogen med dig, laver vi en analyse. Analysen danner grundlag for det tilbud, som du får fra Anticimex Helsingør. Accepterer du tilbuddet, går vi i gang.

Hvad er prisen for rottebekæmpelse i Helsingør?

Vi har ikke listepriser på forebyggelse og fjernelse af rotter i Helsingør. Hver aftale er baseret på en individuel analyse af dine behov og din situation. Derfor er priserne på at bekæmpe og fjerne rotter i Helsingør også individuelle.

Kontakt os på 69 15 17 44 eller via kontaktformularen, så vi – sammen med dig – kan finde frem til den rette løsning for dig.

Sådan har vi hjulpet andre med bekæmpelse af rotter

Vi hjælper mange forskellige typer kunder og brancher med at bekæmpe rotter. Se her et udsnit af dem, som vi har hjulpet og hvilke resultater, det har givet. (https://www.anticimex.com/da-dk/rottebekaempelse/cases/)

Den kommunale rottebekæmpelse

Hvis du ønsker at bruge den kommunale rottebekæmpelse, som du har betalt til via din ejendomsskat, skal du anmelde rotterne til kommunen via deres hjemmeside.

Smart eller traditionel rottebekæmpelse?

I mange år har bekæmpelse af rotter først og fremmest bestået af kasser med rottegift, som er sat op rundt om bygninger. I dag må man dog først have gift i kasserne, når der ER konstateret rotter. Denne observation sker af dig eller når skadedyrsteknikere på et af sine servicebesøg konstaterer, at der er gnavet af detektorblokkene i kasse. Så kan der komme gift i kassen. Denne løsning er fortsat meget udbredt.

Der er et alternativ: Smart.

Smart rottebekæmpelse bruger intelligent teknologi til at overvåge dit område og bekæmpe eventuelle rotter. Smart består både af overvågnings- og fangstenheder. Bliver en rotte observeret eller dræbt, sender enheden information om dette til det centrale kontrolsystem. Med angivelse af hvor og hvornår hændelsen er sket.

Det betyder, at du har overblikket over situationen på din ejendom. Observeres der rotte, kan der sættes hurtigt ind, hvilket betyder at rotter hurtigt kan nedkæmpes.

Deltag i vores webinar om Smart

Fordi Smart er markant anderledes end den traditionelle rottesikring, er der tit en del spørgsmål i forbindelse med løsningen. Når du deltager i vores webinar om Smart, vil du få svar på mange af de spørgsmål, der typisk bliver stillet. Meld dig til her (https://www.anticimex.com/da-dk/webinar/food-smart-skadedyrsbekaempelse/?utm_source=email&utm_medium=mailsignatur&utm_campaign=food-smart).

Kontakt os i dag

Ring eller skriv til os i dag og fortæl os, hvad du har brug for. Vi er klar til at hjælpe dig.

Choose country