Anticimex skadedyrsbekæmpelse

Skadedyrs­bekæmpelse i Aabenraa

Anticimex – dit skadedyrsfirma i Aabenraa

Som en af Danmarks største bekæmpere af skadedyr, kan Anticimex selvfølgelig sørge for fjernelse af skadedyr i Aabenraa og omegn. Og forebygge, at du får skadedyr. Vores kunder efterspørger primært bekæmpelse rotter, mus, væggelus, hvepse, myrer, borebiller, kakerlakker og møl, Vi kan dog hjælpe dig med meget mere. Vi bekæmper de fleste skadedyr, som du kan komme ud for i Danmark.

Hvis du har fået rotter, og ønsker at benytte den kommunale rottebekæmpelse, som du har betalt til over skattebilletten, skal du ringe til kommunen og anmelde rotterne

Skadedyrsbekæmpelse i Aabenraa – Hvad koster det?

Hvad koster det egentlig af få fjernet skadedyr i Aabenraa? Det kommer i høj grad an på, hvad du har brug for. Skal vi fjerne væggelus i din privatbolig eller har du brug for en omfattende skadedyrsaftale for din restaurant? Der er stor forskel. Derfor har vi ikke en standardliste med priser for skadedyrsbekæmpelse i Aabenraa.

Kontakt os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen . Så vil vores kundeservice hjælpe dig i mål.

Anticimex Aabenraa – en del af noget større

Når det drejer sig om skadedyrsbekæmpelse i Aabenraa, kan du trygt vælge Anticimex. Vores erfarne teknikere bliver løbende uddannet i de seneste teknikker i at bekæmpe skadedyr og reglerne for dette. Sådan er det for Anticimex-teknikere, der skal bekæmpe skadedyr i Aabenraa, i Madrid, i Sydney og de mange andre steder, hvor du finder Anticimex.

Vi er i hele verden og har mere end 10.000 ansatte. Selvom vi er et stort, internationalt firma, er vores udgangspunkt lokalt. Vi har to kontorer i Danmark.

Vi nyder godt af vores størrelse når det kommer til forskning, udvikling af intelligente måder at forebygge og bekæmpe skadedyr, samt udveksling af erfaringer mellem vores afdelinger.

Det kommer vores kunder til gode.

Kontakt os i dag

Jo hurtigere du kontakter os, jo hurtigere kan vi hjælpe dig af med dine skadedyr, så du kan få din normale hverdag igen, hvor du ikke er generet af de ubudne gæster.

Hvis du kontakter os angående et aktuelt angreb, sætter vi gang i en behandling. Efter hvert besøg får du en servicerapport fra skadedyrsteknikeren, hvor du kan se, hvad der er gjort og observeret. Denne rapport får du pr. e-mail. Derfor er det vigtigt, at vi har din mailadresse, da vi ellers ikke kan sende rapporten til dig.

Ønsker du at tegne en kontrakt på skadedyrsbekæmpelse, skal du tale med din lokale skadedyrskonsulent. Sammen finder I frem til den rette løsning. Med udgangspunkt i dine behov.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44