Anticimex skadedyrsbekæmpelse

Skadedyrs­bekæmpelse i Nordjylland

Hvad skal vi hjælpe dig med?

Uanset om du har et firma, der har brug for en komplet aftale på alle skadedyr eller du er privatperson, kan vi hjælpe dig. Kontakt os derfor på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen og fortæl os, hvad du har brug for.

Hvis der er tale om en enkelt opgave, kan vi sætte opgaven i gang, når du kontakter os. Vi skal bare have dine oplysninger, så vi kan sende skadedyrsteknikeren ud til dig. Har du brug for en komplet aftale på skadedyrsbekæmpelse til alle dine ejendomme i Nordjylland, skal du tale med vores lokale skadedyrskonsulent fra Anticimex Nordjylland.

På baggrund af jeres samtale får du et tilbud på forebyggelse og fjernelse af skadedyr i Nordjylland, Når du har accepteret tilbuddet, sætter vi aftalen i gang med de løsninger, som den indeholder.

Hvad koster det at fjerne skadedyr i Nordjylland?

Det afhænger af, hvilken type skadedyrsbekæmpelse du efterspørger i Nordjylland. Prisen for at bekæmpe myrer er markant mindre end hvis du har brug for en komplet Smart-løsning på forebyggelse og bekæmpelse af rotter på din fabrik. Derfor har vi ikke en færdig liste med priser på skadedyrsbekæmpelse i Nordjylland. Kontakt os og fortæl os, hvad du har brug for.

Hvem er Anticimex?

Anticimex har været i Danmark siden 1999 og beskæftiget sig med fødevaresikkerhed og skadedyrsbekæmpelse i Nordjylland og resten af Danmark.Vi har skadedyrsteknikere, fordelt over hele landet. Du finder også Anticimex i andre lande i verden. På verdensplan er vi mere end 10.000 ansatte. Med andre ord er Anticimex et skadedyrsfirma i Nordjylland, i Spanien, i Australien, i Sverige og mange andre steder. Vi udveksler erfaringer og teknikker på tværs af landene, så vi sikrer vores kunder de bedst mulige løsninger.

Vi holder dig opdateret

Når vores tekniker har været på besøg hos dig, får du en servicerapport. Så du kan se, hvad der er sket. Denne servicerapport sender vi til dig pr. mail. Derfor er det meget vigtigt, at vi får din mailadresse. Har du flere adresser, hvor du skal have fjernet skadedyr, kan der sagtens være forskellige modtagere. Du skal bare fortælle mig, hvem der skal modtage servicerapporten.

Smart – den intelligente løsning

Hos Anticimex kan du både få traditionel og Smart skadedyrsbekæmpelse. Smart giver dig en minimering af risikoen for skadedyr. Det sker via overvågnings- og bekæmpelsesenheder, der er aktive hele døgnet. Hele året. Sker der noget (en rotte observeres/dræbes) giver Smart-enheden besked til det centrale system. Disse data giver bedre overblik og hurtigere indsats.

Kontakt os

Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvad vi kan gøre for dig. Brug kontaktformularen herunder eller ring 69 15 17 44

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44