Anticimex skadedyrsbekæmpelse

Skadedyrs­bekæmpelse i Skjern

Fortæl os, hvad der plager dig

For at vi kan sende en skadedyrstekniker ud for at fjerne dine skadedyr i Skjern, har vi brug for at vide, hvad der plager dig. Er det hvepse, rotter, væggelus, måger, duer eller et andet af de almindeligt forekommende skadedyr?

Når vi kender opgaven, kan vi sende vores tekniker afsted.

Ønsker du at tegne kontrakt på rottebekæmpelse eller andet, sætter vi dig i forbindelse med den lokale skadedyrskonsulent. På baggrund af jeres dialog, laver konsulenten et tilbud på skadedyrsbekæmpelse i Skjern til dig

Priser på skadedyrsbekæmpelse i Skjern

Det er et naturligt spørgsmål: ”Hvad koster fjernelse af skadedyr i Skjern?” Det afhænger af, hvilken opgave du skal have løst. Har du et hvepsebo i din carport, som du skal have fjernet, har du brug for at få fjernet væggelus på dit hotel eller vil du have fjernet flagermus fra dit loft? Eller noget helt ottende? På baggrund af den løsning, som du har brug for, får du en pris.

SMART eller traditionel fjernelse af skadedyr i Skjern?

Når du vælger at benytte Anticimex som dit skadedyrsfirma i Skjern, kan du udover den traditionelle skadedyrsbekæmpelse også vælge SMART skadedyrsbekæmpelse. I stedet for at bruge gift, bruger SMART teknologi og data. Når et skadedyr bliver observeret eller dræbt, gives besked om dette til centralsystemet. Det giver det store overblik, så vi kan sætte målrettet og effektivt ind.

Derfor har brug for din mailadresse

Når teknikeren har nedkæmpet dine skadedyr i Skjern, skal der skrives en servicerapport, som du også skal have en kopi af. Den sender vi til dig pr. mail. Vi kan også sende den til flere modtagere, så længe vi har de rette mailadresser.

Hvem er Anticimex?

Anticimex har bekæmpet skadedyr i Skjern og resten af Danmark siden 1999. Du finder også Anticimex i resten af verdenen, så udover skadedyrsbekæmpelse i Skjern, kan vi også klare det i Singapore, Stockholm, Sevilla og mange andre steder. Samlet er vi på vej mod de 10.000 ansatte. Så ikke kun i Danmark men også på verdensplan er vi blandt de største skadedyrsfirmaer.

Få hjælp – kontakt os

Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder og fortæl, hvad du har brug for hjælp til.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44