Anticimex skadedyrsbekæmpelse

Skadedyrs­bekæmpelse i Brønderslev

Hvilket skadedyr har du problemer med?

For at kunne komme dig til undsætning, har vi brug for at vide, hvad dit problem er. Er du blevet ramt af væggelus eller har din virksomhed brug for en Smart-løsning til bekæmpelse af rotter? Eller noget helt fjerde? Kontakt os derfor og fortæl os, hvad vi kan gøre for dig.

Hvad koster det skadedyrsbekæmpelse i Brønderslev?

Det afhænger af, hvad du har brug for. Priserne på skadedyrsbekæmpelse i Brønderslev og resten af landet er baseret på de valgte løsninger. Derfor har vi ikke en samlet prisliste på fjernelse af skadedyr i Brønderslev.

Ring eller skriv til os og fortæl, hvad du har brug for. Så finder vi en løsning, der passer. De enkle løsninger kan klares over telefonen. Er der tale om en mere kompliceret opgave eller du har brug for en sikringsordning.

Kontrakt eller enkeltstående job?

Har du brug for en enkeltstående skadedyrsbekæmpelse i Brønderslev eller at tegne en kontrakt på fortløbende forebyggelse og bekæmpelse? Kontakt vores kundeservice og få mere at vide om, hvad vi kan gøre for dig.

Anticimex – dit skadedyrsfirma i Brønderslev

Vælg os til at fjerne dine skadedyr i Brønderslev. Vi har en tekniker i nærheden af dig, som er opgaven voksen og som med sin indsats kan give dig din hverdag tilbage

Derfor skal vi bruge din mailadresse

Når vores tekniker har været på besøg hos dig i forbindelse med bekæmpelse af skadedyr, skriver han/hun en servicerapport, der beskriver observationer og handlinger. Så der er styr på dokumentationen. Den får du en kopi af. Vi sender den til dig pr. mail, som en PDF-fil. Du bestemmer, hvem der skal modtage servicerapporten. Vi kan sagtens sende rapporten på skadedyrsbekæmpelsen til flere modtagere, hvis du ønsker dette. Vi skal bare have mailadresserne.

SMART skadedyrsbekæmpelse

Hos Anticimex har du også muligheden for at få SMART skadedyrsbekæmpelse. Ved hjælp af avancerede overvågnings- og bekæmpelsesenheder samt målrettet brug af data, får du en mere effektiv bekæmpelse af skadedyrene. Alle enhederne kommunikerer med centralsystemet. Observerer eller dræber en SMART-enhed et skadedyr, meldes dette til centralsystemet. Hele døgnet. Hele ugen. Hele året. Det giver det store overblik og evnen til at sætte ind, hvor behovet er. Ud over at være effektiv, er SMART også en giftfri løsning.

Ring eller skriv til os

At du havnede på denne side, betyder formodentlig, at du har udfordringer med skadedyr i Brønderslev. Kontakt os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen og fortæl, hvad du har brug for.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44