Anticimex skadedyrsbekæmpelse

Skadedyrs­bekæmpelse i Horsens

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Bæredygtig skadedyrsbekæmpelse - det ligger i vores DNA

Anticimex er en servicevirksomhed, der er specialiseret i integreret skadedyrsbekæmpelse: 24/7 Smart overvågning, beskyttelse, forebyggelse og bæredygtig bekæmpelse. Vi tilbyder en bred vifte af bæredygtige løsninger til både virksomheder og private i Horsens.

Vores kunder er meget vigtige for os, og deres tilfredshed er vores prioritet, derfor leverer vi altid en kvalitets skadedyrsbekæmpelsesservice for at løse og forebygge problemer i fremtiden.

Anticimex bekæmper skadedyr i Horsens

GIV IKKE SKADEDYRENE EN CHANCE

Horsens er Danmarks 8. største by og ligger inderst i Horsens Fjord på den jyske østkyst. Horsens har flere museer og tilbagevendende kulturbegivenheder og er også kendt for at kunne tiltrække internationale musikere som Bob Dylan, Madonna, Rolling Stones, Dolly Parton, David Bowie, Elton John og AC/DC. Den konstante strøm af turister kan også tiltrække uønskede gæster.

Vi taler om alle former for skadedyr såsom rotter, mus, måger, duer, skægkræ, væggelus eller kakerlakker, der kommer her for at søge føde og redeplads i de mange restaurationsvirksomheder, huse og virksomheder. De udgør en sundhedsrisiko for os ved at sprede sygdomme, forurene vores mad og bosætte sig på varme steder. Du kan lide økonomisk tab, hvis de beskadiger dit lager, dit produkt eller din bygning, og der er også risiko for tab af image, hvis kunderne kommer i kontakt med dem.

Alle skadedyr opfører sig på en bestemt måde og skal derfor bekæmpes på en hensigtsmæssig måde. På grund af et grundigt kendskab til de organismer, der skal bekæmpes, og specifikke bekæmpelsesmetoder kan vi tilbyde en skræddersyet løsning for hvert enkelt skadedyr. Vores Anticimex-løsninger i Horsens er baseret på to ting: Beskyttelse af menneskers sundhed og miljøet.

Hvorfor skal du vælge Anticimex?

Står du over for udfordringer med skadedyr i Horsens – lige fra generende insekter til støjende og svinende fugle – er det afgørende at have en partner, der hurtigt og effektivt kan adressere og forebygge fremtidige problemer.

Her er 5 grunde til, at Anticimex er det perfekte valg for dig:

 • Avanceret teknologi: Hos Anticimex benytter vi os af den seneste teknologi indenfor skadedyrsbekæmpelse, hvilket garanterer en smart og miljøvenlig løsning på dit skadedyrsproblem.
 • Teknikere i hele landet: Vores netværk af lokalt forankrede teknikere sikrer, at du modtager hurtig og effektiv assistance ligegyldigt din placering i landet.
 • Skadedyrsforebyggelse på dine præmisser: Vi leverer personligt tilpassede forebyggelsesråd, der giver dig mulighed for at træffe de rette foranstaltninger for at forhindre skadedyrsproblemer i fremtiden.
 • Alt-i-en service: Anticimex tilbyder dig en fuldendt løsning, som dækker hele forløbet – fra indledende analyse og bekæmpelse til opfølgende forebyggelse og overvågning.
 • Åben for alle: Vi stiller vores ekspertise og ydelser til rådighed for enhver, lige fra erhvervslivet og offentlige institutioner til private.

Sådan håndterer vi skadedyrsproblemer

Horsens forskellige miljøer samt placering ved vandet gør desværre byen til et oplagt levested for skadedyr. Hos Anticimex forstår vi, at ingen skadedyrsproblemer er ens, og derfor kræver hver situation en tilpasset indsats, nøje afstemt til problemets karakter og omfang.

Vores hold af erfarne skadedyrsbekæmpere i Horsens anvender deres dybdegående kendskab til effektivt at identificere, bekæmpe og forhindre skadedyrsproblemer gennem løsninger designet specifikt til dine behov, som både er effektive og miljøvenlige.

Her er er udvalg af de mest almindelige skadedyr, der kan opstå problemer med i Horsens.

 • Bekæmpelse af borebiller: Borebiller udgør en alvorlig trussel mod dit træværk, da de kan svække det betydeligt over tid.
 • Husmårbekæmpelse: En husmår kan være meget forstyrrende og være årsag til store ødelæggelser og ubehagelige lugte.
 • Bekæmpelse af væggelus: I takt med at vi rejser mere, er udbredelsen af væggelus steget.
 • Hvepsebekæmpelse: Hvepse kan være et stort problem for mennesker – primært i sommermånederne.
 • Skægkræbekæmpelse: Skægkræ er et forholdsvist nyt skadedyr i Danmark. Det er sandsynligvis kommet fra Sverige eller Norge.

Ved at vælge Anticimex som din partner inden for skadedyrsbekæmpelse i Horsens, kan du være tryg ved, at dine skadedyrsproblemer vil blive adresseret af en professionel skadedyrsbekæmper.

Bekæmpelse og forebyggelse af skadedyr med de bedste teknikere

Vores tværfaglige team i Horsens består af skadedyrsbekæmpere og Smart-teknikere med et indgående kendskab til forskellige skadedyrs adfærd og biologi og deres bekæmpelse, hvilket gør det muligt for os at levere en bæredygtig, professionel og effektiv løsning til forebyggelse, bekæmpelse og eliminering af skadedyr i Horsens.

Vi udfører forebyggende behandlinger og tilbyder specifikke overvågnings- og bekæmpelsesprogrammer for hver type skadedyr, der tilpasser sig den enkelte kundes behov.

Vælg land

  ring til os 69 15 17 44