Anticimex skadedyrsbekæmpelse

Skadedyrs­bekæmpelse i Midtjylland

Priser på skadedyrsbekæmpelse i Midtjylland?

Hvad koster skadedyrsbekæmpelse i Midtjylland egentlig? Det afhænger i høj grad af, hvilke skadedyr du ønsker fjernelse af i Midtjylland. Skal vi bekæmpe myrer i og omkring dit parcelhus, er prisen meget lavere end hvis du har behov for at få fjernet en stor flagermuskoloni fra dit loft. Eller noget helt ottende. Derfor har vi ikke EN prisliste, der dækker alle de løsninger, som vi har.

Det bedste du kan gøre, er at kontakte vores kundeservice og fortælle dem, hvad du har brug for. I mange tilfælde kan de hjælpe dig med at finde den rette løsning og prisen på denne. Har du brug for en mere omfattende og kompleks løsning til skadedyrsbekæmpelse i Midtjylland, bliver du sat videre til den lokale skadedyrskonsulent, som vil spørge ind til og analysere, hvad du har brug for. Så du kan få du kan få den rette løsning til den rette pris.

Derfor skal vi bruge din e-mail

Når vi har bekæmpet dine skadedyr i Midtjylland, skal du have en servicerapport, der beskriver, hvad der er sket. Den sender vi til dig pr. mail, som et PDF-dokument. Derfor har vi brug for, at du fortæller os, hvilken mail du skal have rapporten sendt til. Hvis du ønsker, at der skal være flere modtagere af servicerapporten, kan det sagtens lade sig gøre. Du skal bare fortælle os, hvor vi skal sende rapporterne hen.

Hjælp til selvhjælp

Her på vores hjemmeside finder du også en side, hvor du kan identificere, hvilket skadedyr du bliver plaget af i Midtjylland. Ved at besvare nogle få spørgsmål, får du en liste over de mulige skadedyr.

Ud over det, har vi også en række artikler, hvor du kan læse om, hvad du selv kan gøre for at reducere risikoen for skadedyr.

Smart skadedyrsbekæmpelse

Hos Anticimex Midtjylland kan du – ud over den traditionelle skadedyrsbekæmpelse også vælge Smart skadedyrsbekæmpelse. Hvor den traditionelle bekæmpelse i høj grad er baseret på gift, er vores Smart-løsning baseret på avanceret teknologi og data. Smart består af en række enheder, der overvåger og/eller bekæmper skadedyr. Hvis der observeres eller dræbes et skadedyr, meldes dette til det centrale system. Det giver et bedre overblik over, hvor der er problemer med skadedyr. Dette overblik giver en bedre og mere effektiv bekæmpelse af skadedyr. Smart kan bruges mod rotter, mus, kakerlakker og møl.

Få hjælp – kontakt os

Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen og fortæl os, hvad du har brug for. Vi er klar.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44