Anticimex skadedyrsbekæmpelse

Skadedyrs­bekæmpelse i Hjørring

Brug Anticimex til at fjerne skadedyr i Hjørring

Har du behov for fjernelse af skadedyr i Hjørring (eller et andet sted i Nordjylland), kan du trygt anvende Anticimex. Vi har eksisteret i Danmark siden 1999, så vi har allerede fjernet en del skadedyr i Hjørring og vi kan også fjerne dine.

Hvad er prisen for skadedyrsbekæmpelse i Hjørring?

Der er ikke noget enkelt svar på, hvad det koster for skadedyrsbekæmpelse i Hjørring. Det skyldes, at der er meget stor forskel på de forskellige opgaver. At sprøjte mod myrer er en begrænset opgave, hvorimod fjernelse af væggelus typisk er en mere omfattende opgave.

Kontakt vores kundeservice. Så finder vi en løsning, der passer til din udfordring. Så alt bliver normalt igen, uden skadedyr.

Anticimex – dit skadedyrsfirma i Hjørring

Vi ved, at det ikke er nogen fornøjelse at have skadedyr. Derfor gør vi, hvad vi kan for at rykke ud til dig hurtigst muligt. Der er forskellige tilkaldstider, når det kommer til skadedyrsbekæmpelse i Hjørring og resten af Danmark. Hvis det lokale supermarked har fået rotter ind i butikken, er der tale om en sag, der skal løses med det samme. Er der tale om at få fjernet de flagermus, som har overvintret på dit loft hele vinteren, er der helt særlige regler for, hvornår vi må gøre det.

Vi kommer så hurtigt, som det er muligt.

Dokumentation på skadedyrsbekæmpelse

Når vi har været hos en kunde, sender vi en servicerapport på hvert servicebesøg. På den måde kan vores kunder følge med i, hvad der er sket, hvornår og hvorfor. For en lang række af vores kunder, er dette et must. Det kan være et krav i forhold til certificeringer eller interne retningslinjer. Dette gælder selvfølgelig også, når vi bekæmper skadedyr i Hjørring. Servicerapporten sendes pr. mail til kunden som en PDF-fil. I rapporten beskrives de observationer, handlinger og anbefalinger, som serviceteknikeren har foretaget.

Få det klaret – ring eller skriv nu

Ring 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen, så du kan fortælle os, hvad du har brug for.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44