Anticimex skadedyrsbekæmpelse

Skadedyrs­bekæmpelse i Ringkøbing

Hvad har du brug for?

Hvilke skadedyr skal vi fjerne for dig i Ringkøbing? Ring eller skriv til os og fortæl, hvad du har brug for hjælp til, så vi kan finde den rette løsning på dit problem.

Priser på skadedyrsbekæmpelse i Ringkøbing

Når det kommer til skadedyrsbekæmpelse i Ringkøbing, er der nærmest uendeligt mange muligheder. I mange tilfælde er der tale om en løsning, der er tilpasset det konkrete problem hos vores kunde. Derfor kan vi ikke tilbyde EN færdig prisliste på alle vores løsninger.

Kontakt os derfor og fortæl, hvilke skadedyr du har fået i Ringkøbing. Så opretter vi en sag på det og sender en tekniker afsted.

Har du brug for en kontrakt på skadedyrsbekæmpelse i Ringkøbing, skal du tale med den lokale skadedyrskonsulent. Vores konsulent vil spørge ind til dine krav og behov. På baggrund af dette får du et tilbud på den løsning, som passer.

SMART-alternativet

Vælger du, at Anticimex skal være dit skadedyrsfirma i Ringkøbing, kan du også vælge SMART skadedyrsbekæmpelse. Med avanceret teknologi og data sikrer vi en effektiv og målrettet bekæmpelse af skadedyr. Og minimering af risikoen for skadedyr.
Læs mere om SMART.

Derfor har vi brug for din mailadresse

Når Anticimex’ tekniker har besøgt dig i Ringkøbing, laver han/hun en servicerapport, der beskriver det netop overståede besøg. Så dokumentationen er i orden. Denne rapport sender til dig pr. mail. Derfor har vi brug for en mailadresse til dig.

I de fleste tilfælde sender vi også fakturaen til dig pr. mail. Det behøver ikke være samme mailadresse, som vi sender servicerapporten til. Foretrækker du EAN, er det også muligt. Det skal vi bare have oplyst, når vi opretter dig i vores system.

Hvis du vil vide mere om skadedyr

Hvis du gerne vil vide mere om skadedyr og hvad du kan gøre for at minimere risikoen for du får besøg af dem, så læs i vores ”skadedyrsidentifikator". Her finder du størstedelen af de skadedyr, som du kan blive udsat for i Danmark. Eller læs i vores FAQ om skadedyr.

Kontakt os nu

Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen og fortæl os, hvad du har brug for. Vi er klar.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44