Anticimex skadedyrsbekæmpelse i Skive

Effektiv skadedyrs­bekæmpelse i Skive

Fjernelse af skadedyr i Danmark siden 1999

Anticimex har teknikere, der hjælper vores kunder med skadedyrsbekæmpelse i Skive og resten af Danmark. Vores teknikere bliver løbende uddannet og certificeret, så de kender og arbejder efter de seneste teknikker og regler. Så du slipper af med dine ubudne gæster på en effektiv og forsvarlig måde, når du vælger os.

Priser for skadedyrsbekæmpelse i Skive

Selv om de fleste af vores kunder bare vil af med skadedyrene, så er de også interesserede i, hvad det koster at bestille skadedyrsbekæmpelse i Skive og omegn. Det simple svar er, at det afhænger af opgaven. Hvad skal du have udført? Har du brug for, at din fødevarevirksomhed bliver sikret maksimalt mod skadedyr med overvågning, fælder og hvad det ellers kræver? Eller skal du af med det hvepsebo, som, du lige har fundet i din carport?

Kontakt vores kundeservice for nærmere oplysninger. Ring 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen. Ringer du angående hvepseboet, som du vil have fjernet, kan kundeservice hjælpe dig med det samme. Skal du have sikret din fabrik mod skadedyr, sætter de dig i kontakt med en skadedyrskonsulent. Vores konsulent hjælper dig med at få den rette løsning.

Skadedyrsbekæmpelse i Skive – sådan foregår det

Når aftalen om, hvad der skal ske, er på plads, bliver du kontaktet af den tekniker, der skal løse opgaven. Så I kan aftale en tid for, hvornår han/hun skal komme og fjerne dine skadedyr i Skive. Når teknikeren har været på besøg, skriver han en servicerapport. Du får også en kopi af denne servicerapport, så du kan se, hvad der er observeret og sket i løbet af besøget. Servicerapporten bliver sendt til dig pr. mail via vores servicesystem. Derfor er det vigtigt, at vi får din e-mail i forbindelse med oprettelsen af sagen.

Vælg Anticimex som dit skadedyrsfirma i Skive

Når du beslutter, hvem der skal fjerne dine skadedyr i Skive, håber vi, at du vælger os. Anticimex er både lokal, national og international. Vores teknikere, som servicerer Skive og omegn, kører ud fra lokalområdet. De har derfor godt kendskab til lokalområdet. Samtidig er de del af en af de største skadedyrsbekæmpere i Danmark. Det samme gælder på verdensplan. Du finder Anticimex i hele verden. Kommer du til USA, Australien, Italien eller Spanien, kan du også sagtens finde Anticimex.

Kontakt os nu

Send en besked via kontaktformularen eller ring til os på 69 15 17 44 og fortæl, hvad vi skal hjælpe dig med.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44