Anticimex skadedyrsbekæmpelse

Skadedyrsbekæmpelse i Frederikshavn

Anticimex – dit skadedyrsfirma i Frederikshavn

Når det kommer til skadedyrsbekæmpelse i Frederikshavn, kan du trygt benytte Anticimex. Vi er et af Danmarks største og mest erfarne skadedyrsbekæmpere. Vi har cirka 100 skadedyrsteknikere rundt om i Danmark – også i Frederikshavn og resten af Nordjylland. Anticimex startede i Danmark i 1999.

Hvordan foregår det?

Når du har kontaktet os og vi er blevet enige om, hvad der skal ske, kontakter vores tekniker dig for at lave en aftale for sit besøg hos dig.

Når vi har været ude på opgaven med at fjerne dine skadedyr i Frederikshavn, får du en servicerapport, der beskriver, hvad der er sket og hvilke observationer vores tekniker har gjort sig. Denne servicerapport sender vi til dig pr. mail. Du får en servicerapport for hvert servicebesøg, så du er med på, hvad der er sket hvornår. Vi sender servicerapporten til den mailadresse, som du har oplyst til os.

Hvad med den kommunale rottebekæmpelse?

Hvis du har fået rotter og ønsker at benytte dig af den kommunale rottebekæmpelse, som du har betalt til over din skal, er det ikke os du skal have fat i. Du skal i stedet kontakte Frederikshavn kommune og anmelde, at du har fået rotter. Du kan anmelde rotterne via kommunens hjemmeside eller ved at kontakte kommunens borgerservice.

Hvordan foregår en skadedyrsbekæmpelse i Frederikshavn?

Det begynder med, at du kontakter os og fortæller os, hvad du har brug for. På baggrund af dine oplysninger opretter vi en sag.

Det er typisk enkeltstående job, som klares sådan. Er opgaven mere omfangsrig og kompliceret, skal en af vores skadedyrskonsulenter indover. Sammen finder I den løsning, som du har brug for. Når aftalen er indgået, tager vores skadedyrstekniker kontakt til dig, for at aftale en tid med dig.

Når teknikeren har udført opgaven, skriver han/hun en servicerapport. Den fortæller, hvad teknikeren har set og foretaget sig hos dig. Hvert besøg udløser en servicerapport. På den måde kan du følge med i, hvad der er sket.

Vi sender servicerapporten til dig pr. e-mail. Derfor skal vi bruge din mailadresse. Ellers kan vi ikke sende rapporten til dig. Skal servicerapporten sendes til flere e-mailadresser, kan det sagtens lade sig gøre. Vi skal bare have de supplerende mailadresser

Med hensyn til betaling for den løste opgave, kan du vælge om du vil have fakturaen tilsendt pr. mail eller om du ønsker at bruge EAN.

Fortæl os, hvad du har brug for. Vi er klar.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44