Anticimex skadedyrsbekæmpelse

Skadedyrs­bekæmpelse i Odder

Vi hjælper både virksomheder, offentlige institutioner og private

Vi hjælper gerne i private hjem såvel som i virksomheder i lokalområdet omkring Odder. Vi kommer også gerne til kunder i resten af Danmark.

Vi sørger for hurtig og effektiv fjernelse af skadedyr

Vi tilbyder innovative løsninger til vores kunder, som sikrer en effektiv og tidssvarende indsats mod skadedyr. En af disse løsninger er Anticimex Smart. Smart er et intelligent system, som bl.a. bruger sensorer til identifikation af skadedyrsproblemer, som gør os i stand til at handle
hurtigt. I dag har vi Smart-løsninger til overvågning og bekæmpelse af rotter, mus, kakerlakker og møl.

Som dit lokale skadedyrsfirma i Odder, stiller vi mere end vores service til rådighed. Som en del af vores omfattende skadedyrsservice, giver vi nemlig gerne råd til at undgå skadedyrsproblemer fremover. Læs vores FAQ om skadedyr og hvordan du undgår dem.

Vi fjerner dine skadedyr

Siden 1999 har Anticimex hjulpet med at forebygge og fjerne skadedyr hos virksomheder, i institutioner og private hjem. Vores dygtige teknikere bor og arbejder over hele landet, og du vil derfor få hjælp af en lokal skadedyrstekniker hos os, der har indsigt i de gældende forhold i dit lokalområde.

Vi er blandt andet behjælpelige med at fjerne følgende skadedyr:

 • Rotter og mus
 • Væggelus
 • Kakerlakker
 • Møl
 • Duer
 • Måger
 • Myrer
 • Hvepse
 • Flagermus
 • Og meget, meget andet

Er du i tvivl om, hvilket skadedyr der plager din bolig, kan du med fordel besøge vores side med hjælp til identifikation af skadedyr.

Måske er Smart noget for dig

Smart er vores intelligente løsning, der anvender avanceret teknologi til at overvåge din ejendom for skadedyr. Andre enheder slår skadedyrene ihjel. Når et skadedyr er observeret eller slået ihjel, sendes besked til et centralt kontrolsystem. Derved ved vi hurtigere, at der har været/er aktivitet. Så vi kan sætte hurtigere ind. Smart bruges især mod rotter, mus, møl og kakerlakker.

Du får en servicerapport

Når vores skadedyrstekniker været ude hos dig, laver han en servicerapport, som du får. Så du ved, hvad der er sket og observeret. Servicerapporten sender vi til dig pr. mail. Derfor er det vigtigt, at vi har din mailadresse. Ønsker du at have flere modtagere af servicerapporten, er det helt i orden. Du skal blot oplyse, hvilke mailadresser vi skal sende til.

Kontakt os

Kontakt os allerede i dag for at få mere at vide om, hvad vi kan gøre for dig. Brug kontaktformularen herunder eller ring til os på 69 15 17 44.

Vælg land

  ring til os 69 15 17 44