Anticimex skadedyrsbekæmpelse

Skadedyrs­bekæmpelse i Struer

Hvilke skadedyr skal vi fjerne for dig i Struer?

Fortæl os, hvad der generer dig, så vi kan sende en tekniker ud til dig for at ordne det. Når vi har oprettet opgaven i vores system, vil vores lokale tekniker kontakte dig for at lave en besøgsaftale.

Hvad er prisen for skadedyrsbekæmpelse i Struer?

Det afhænger af hvad du skal have klaret. Når det kommer til skadedyrsbekæmpelse i Struer og resten af Danmark, er der sjældent to opgaver, som er helt ens. Derfor har vi ikke en samlet prisliste på alle vores løsninger til bekæmpelse og fjernelse af skadedyr i Struer.

De mere enkle opgaver, såsom fjernelse af et hvepsebo i din have, kan kundeservice hjælpe dig med en pris på. Når der er tale om en større, kompliceret bekæmpelse af skadedyr, skal du tale med vores konsulent, så du får den rette løsning til den rette pris.

Kontakt os derfor på 69 15 17 44 eller ved at bruge kontaktformularen nederst på denne side.

Har du brug for Smart skadedyrsbekæmpelse i Struer?

Når du vælger Anticimex som dit skadedyrsfirma i Struer, kan vi – ud over den traditionelle bekæmpelse af skadedyr – også tilbyde dig SMART bekæmpelse af skadedyr.

Hvad er SMART?

SMART er avanceret teknologi og data, i stedet for gift. Kombinationen af overvågning 24/7 og bekæmpelse gør giver en mere effektiv skadedyrsbekæmpelse i Struer og hvor vi ellers har installeret vores løsning. Når et skadedyr går i fælden eller bliver observeret, giver enheden besked til det centrale system om dette. Så, hvis vi fanger et skadedyr hos dig kl. 01:22 søndag nat i Struer, får vi besked og kan tage vores forholdsregler, i henhold til aftale.

SMART er oprindelig udviklet til kampen mod rotter. Siden er sortimentet udvidet, så vi også har løsninger mod møl og kakerlakker. Læs mere om SMART HER.

Derfor skal vi bruge din mailadresse

Når du har haft besøg af vores skadedyrstekniker, skriver han/hun er servicerapport. Den beskriver, hvad der er sket og observeret i løbet af besøget. Så dokumentationen er i orden. Der skrives en rapport efter hvert besøg. Rapporten sender vi til dig via mail.

Har du brug for Anticimex i Struer? Kontakt os

Når du er blevet ramt af skadedyr i Struer, så kontakt os og få hjælp. Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder. Så du kan få din normale hverdag tilbage.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44