Anticimex skadedyrsbekæmpelse

Skadedyrs­bekæmpelse i Ebeltoft

Vi bekæmper skadedyr af alle slags

Har du brug for hjælp i forbindelse med rottebekæmpelse eller væggelusbekæmpelse, kan vi naturligvis tilbyde effektive løsninger. Vi kan endvidere håndtere bekæmpelse af en lang række andre skadedyr.

Er du i tvivl om, hvilket skadedyr, du har fået, så brug vores online værktøj til identifikation af skadedyr. Her kan du søge blandt en lang række af gængse skadedyr i Danmark. Ved hjælp af filtre kan du indsnævre din søgning ved brug af filtre.

Enkeltstående opgave eller kontrakt på skadedyrsbekæmpelse

Der er stor forskel på omfanget af opgaver, hvor vi skal bekæmpe skadedyr for vores kunder. I nogle tilfælde vil det være nok at at bestille et enkeltstående job. Det kunne være at fjerne et hvepsebo. Skal der bekæmpes rotter, vil dette foregå på kontrakt.

For at sikre, at du får den bedst mulige løsning, kontakt os og fortæl, hvad du har brug for. Så vi kan hjælpe dig med at få det, som du har behov for.

Traditionel eller Smart skadedyrsbekæmpelse?

Når det kommer til bekæmpelse af rotter, mus, møl og kakerlakker, kan vi også tilbyde dig vores Smart-løsning.

Smart er løsningen, der anvender intelligent teknologi og data til at bekæmpe skadedyrene. I stedet for gift. Smart består af både overvågnings- og bekæmpelsesfælder. Når et skadedyr observeres/slås ihjel, sendes besked til det centrale kontrolsystem. Det giver et godt overblik over, hvad der sker hvor. Så der kan sættes målrettet ind. Samtidig kan vi rykke hurtigere ud, når det er nødvendigt.

Få et tilbud på skadedyrsbekæmpelse i Ebeltoft

Fordi der er så stor forskel på de opgaver, som vi løser for vores mange kunder, har vi ikke en komplet prisliste over skadedyrsbekæmpelse i Ebeltoft. Prisen følger den løsning, som vores kunde vælger.

Kontakt os derfor for at få et tilbud på den type skadedyrsbekæmpelse, som du efterspørger. Brug kontaktformularen herunder eller ring til os på 69 15 17 44.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44