Anticimex skadedyrsbekæmpelse

Skadedyrs­bekæmpelse i Fredensborg

Fortæl os, hvad der plager dig

For at vi kan sende en tekniker ud til dig, for at løse dine problemer, har vi brug for at vide, hvad du er blevet udsat for. Kontakt os derfor og fortæl, hvilket skadedyr du har fået i Fredensborg. På baggrund af dine informationer, opretter vi en opgave. Den bliver sendt til den lokale tekniker, der kontakter dig for at aftale en tid. Vær opmærksom på, at vores tekniker ringer fra skjult nummer.

Hvad koster det?

Prisen for fjernelse af dine skadedyr i Fredensborg afhænger af opgavens karakter og omfang. Derfor har vi ingen, samlet fast liste med priser for skadedyrsbekæmpelse i Fredensborg eller resten af landet. Kontakt vores kundeservice og fortæl, hvad du ønsker. De vil i mange tilfælde kunne oplyse dig en pris. I andre tilfælde vil du blive stillet videre til den lokale skadedyrskonsulent. Det er typisk, når der er tale om større, komplekse sager og kontrakter på bekæmpelse af skadedyr.

Måske SMART skadedyrsbekæmpelse er noget for dig?

Hos Anticimex kan du få den traditionelle skadedyrsbekæmpelse i Fredensborg. Og så kan du få SMART bekæmpelse af skadedyr.

Hvor den traditionelle løsning typisk er baseret på gift, er SMART helt giftfri. I stedet bruger vi teknologi og data til at bekæmpe dine skadedyr i Fredensborg. SMART består af en række bekæmpelses- og/eller overvågningsenheder. Dræbes eller observeres et skadedyr, bliver besked sendt til centralsystemet, så vi kan sætte hurtigt ind. Samtidig får vi det store overblik over situationen hos dig, så vi kan levere en effektiv og målrettet indsats.

Derfor har vi brug for din mailadresse

Når vores skadedyrstekniker har fjernet skadedyr hos dig i Fredensborg, skriver teknikeren en servicerapport. Den skal du også have en kopi af. Vi sender den til dig pr. mail, som en PDF-fil, så du også har styr på dokumentationen. Ønsker du, at servicerapporten skal sendes til flere modtagere, kan vi sagtens gøre det, så længe du har givet os de relevante mailadresser.

Vælg Anticimex i Fredensborg

Som et af Danmarks største firmaer inden for skadedyrsbekæmpelse, har vi stor erfaring med at bekæmpe skadedyr. Vi har 100 teknikere fordelt over hele landet. Der er også en skadedyrtekniker i nærheden af dig, som kan løse opgaven for dig. Lad os være dit skadedyrsfirma i Fredensborg. Vi hjælper både virksomheder, institutioner og private. 

Få hjælp – kontakt os

Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen og fortæl os, hvad vi kan gøre for dig.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44