Anticimex skadedyrsbekæmpelse

Skadedyrs­bekæmpelse i Holbæk

Lad os fjerne dine skadedyr

Vi har erfaring med at fjerne en lang række forskellige skadedyr og vi sørger for en hurtig fjernelse. Så du ikke skal bekymre dig om de ubudne gæster længe. Vi har skadedyrsteknikere over hele landet. Også i dit lokalområde.

Er du usikker på, hvilket skadedyr, der har fundet vej til dig, kan vi være behjælpelige i forbindelse med at identificere dyret. Benyt vores online-værktøj til identifikation af skadedyr, hvor du har mulighed for at indgrænse din søgning i forhold til en række udvalgte kriterier.

Du er også velkommen til at læse mere om de forskellige skadedyr og hvad du selv kan gøre for at minimere risikoen for at få de forskellige skadedyr. Ofte er der en række overskuelige og lavpraktiske ting, som du selv kan gøre. Det finder du i vores FAQ, som dækker de mest forekomne skadedyr i Danmark.

Smarte løsninger giver gode resultater

Hos Anticimex tilbyder vi ikke kun traditionel skadedyrsbekæmpelse. Som kunde hos os kan du også få Smart skadedyrsbekæmpelse.

Smart er et intelligent system, som konstant overvåger udsatte områder hos dig. Smart består både af overvågnings- og fangstenheder, som er aktive hele døgnet. Hele ugen. Året rundt.

Registrerer en Smart-enhed, at der går et skadedyr forbi eller at det har fanget et, sendes besked til det centrale kontrolsystem. Det betyder, at vi får hurtigt besked om aktivitet og derfor kan sætte hurtigere ind. Ud over den hurtigere indsats har Smart også den fordel, at vi har det store overblik over, hvor eventuelle aktiviteter er. Og derfor kan fokusere indsatsen, hvor det er relevant.

Vi holder dig orienteret

Når en af vores skadedyrsteknikere har været på besøg hos dig, laver han en servicerapport, der beskriver besøget. Den får du en kopi af pr. mail, så du ved, hvad der er sket og set. Derfor er det vigigt, at vi altid har den korrekte mailadresse hos dig. Hvis der skal være flere modtagere af servicerapporten, er det ikke noget problem.

Hvad koster skadedyrsbekæmpelse i Holbæk?

Vil du gerne vide mere om de priserne på skadedyrsbekæmpelse i Holbæk, så ring til 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder. Der er stor forskel på de forskellige typer skadedyrsbekæmpelse. Både i behandlingsform og behandlingsvarighed. Derfor har vi ingen samlet prisliste, der viser alle priser.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44