Anticimex skadedyrsbekæmpelse

Skadedyrs­bekæmpelse i Hillerød

Vores skadedyrsservice spænder bredt

Som skadedyrsfirma i Hillerød kan vi hjælpe dig med de fleste skadedyr, som du kan komme ud for. Vi servicerer både virksomheder, offentlige institutioner og privatpersoner.

Nogle af vores kunder har brug for at få løst enkeltstående opgaver. Det kunne være at en privatperson, der skal have bekæmpet myrer. Andre indgår en serviceaftale. Det kunne være på rottebekæmpelse.

Hvad har DU brug for?

Hvad koster skadedyrsbekæmpelse i Hillerød?

Det korte svar er: Det afhænger af...

Der er nemlig meget stor forskel på, hvor omfattende skadedyrsbekæmpelse er. Skal du have sprøjtet for myrer rundt om din privatbolig, er det en enkel og hurtig behandling. Skal hele din boligforening eller fabrik sikres mod duer og måger, er der tale om en langt mere kompleks opgave, hvor "prisskiltet" også er et andet.

Kontakt os via 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen nederst på siden og fortæl os, hvad du har brug for. På baggrund af dialogen med dig, får du en pris for det ønskede.

Skal det være SMART?

Skadedyrsbekæmpelse er ikke bare skadedyrsbekæmpelse. Når det kommer til bekæmpelse af rotter, mus, kakerlakker og møl, kan vi også tilbyde dig en Smart-løsning.

Smart-løsningen er bekæmpelse af skadedyr med intelligent teknologi og anvendelse af data, som minimerer din risiko for skadedyrsangreb. 

Med Smart får du overvågning/bekæmpelse hele døgnet, året rundt. Hvis en Smart-enhed registrerer aktivitet, fordi et skadedyr er gået forbi eller i en fælde, sendes besked til det centrale kontrolsystem. Det betyder at vi kan sætte hurtigt ind. Samtidig giver det overblik over hele din bekæmpelse.

Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe eller skrive til os. Så sætter vi dig i forbindelse med din lokale skadedyrskonsulent.

Du får en servicerapport

Når vores tekniker har været på opgave hos dig, skriver han en servicerapport, så både du og vi kan se, hvad der er sket og observeret. Vi sender servicerapporten til dig pr. mail. Derfor er det vigtigt, at vi har din korrekte mailadresse, da du ellers vil gå glip af rapporten.

Kontakt os og få mere at vide

Vi vil meget gerne fortælle, hvad vi kan gøre for dig i forbindelse med at forebygge og fjerne skadedyr i Hillerød. Ring 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44