Anticimex skadedyrsbekæmpelse

Skadedyrs­bekæmpelse i Kalundborg

Skadedyrsbekæmpelse i Kalundborg og resten af Vestsjælland

Hos Anticimex har vi mere end 100 skadedyrsteknikere, som hver især er tilknyttet et område. Det gælder selvfølgelig også for Kalundborg og omegn. Det betyder, at når du er plaget af skadedyr i Kalundborg, så har Anticimex Kalundborg lokale teknikere, der kan træde til.

Sådan foregår fjernelse af skadedyr i Kalundborg

Når du har bestilt os til at udføre en opgave, bliver du kontaktet af den lokale skadedyrstekniker, så I kan aftale en tid. Når teknikeren har udført sin opgave, skriver han en servicerapport. Den får du tilsendt pr. e-mail. Så du kan følge med i, hvad der er sket hvornår. Derfor har vi brug for din e-mailadresse.

Priser på skadedyrsbekæmpelse i Kalundborg

Fordi skadedyrsbekæmpelse er mange ting, kan vi ikke give dig EN standardpris på skadedyrsbekæmpelse i Kalundborg. Der vil være stor forskel på at få sprøjtet for myrer og at få foretaget en større væggelusbekæmpelse. Kontakt derfor vores kundeservice på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen nederst på siden.

Anticimex - dit skadedyrsfirma i Kalundborg

Der er mange gode grunde til at vælge Anticimex til at bekæmpe skadedyr i Kalundborg. Som et af Danmarks største firmaer indenfor skadedyrsbekæmpelse har vi størrelsen til at kunne uddanne vores skadedyrsteknikere med de seneste teknikker og lovkrav i forhold til at bekæmpe skadedyr.

Smart og giftfri bekæmpelse af skadedyr

Hos Anticimex har vi førertrøjen, når det kommer til intelligent og giftfri bekæmpelse af skadedyr. Med vores Smart-løsninger. Til at starte med var det primært rotter og mus, der blev bekæmpet med Smart. Der bliver løbende udviklet på disse Smart-løsninger. Senest har vi nu udviklet enheder, der kan opdage møl og kakerlakker. Så der kan sættes ind med skadedyrsbekæmpelse, når enhederne har konstateret disse skadedyr. Med de traditionelle løsninger er der et antal besøg om året. Med Smart er der overvågning 24/7/365. Al aktivitet registreres, så man kan træffe beslutninger på baggrund af data.

Artikler og FAQ om skadedyr

Som en service tilbyder vi også vores besøgende her på siden en række praktiske råd og vejledninger omkring skadedyr. Den sektion finder du her . Du kan blandt andet få svar på hvilke sygdomme mus og rotter kan sprede. Eller om væggelus er farlige. Yderligere har vi en side, hvor du kan identificere, hvilket skadedyr, som du er udsat for. Den finder du her.

Udfyld formularen og fortæl, hvad du har brug for. Eller ring til os på 69 15 17 44.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44