Anticimex skadedyrsbekæmpelse

Skadedyrs­bekæmpelse i Viborg

Fortæl os, hvad du har brug for

At du er havnet på denne side, kunne tyde på, at du har behov for skadedyrsbekæmpelse i Viborg eller omegn. Du er havnet det helt rette sted. Vores skadedyrsteknikere er klar til at komme dig til undsætning. Inden vi sender dem afsted, skal vi dog lige vide, hvad vi skal sende dem ud til.

Hvilke skadedyr skal de fjerne for dig i Viborg?

Ring derfor til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen nederst på denne side.

Hvad koster skadedyrsbekæmpelse i Viborg?

Prisen på skadedyrsbekæmpelse i Viborg – og resten af Danmark – afhænger af opgaven. Er det en lille, enkelt fjernelse af sølvfisk i en privatbolig eller er det en hel opgang i et boligkompleks, der skal behandles for væggelus? Eller noget helt fjerde? Der er så mange faktorer, der spiller ind på prisen. Derfor kan vi ikke tilbyde en prisliste for ALLE vores løsninger.

Ved de enkle opgaver kan kundeservice oplyse dig prisen for en skadedyrsbekæmpelse i Viborg. Er der tale om en stor opgave, skal der en skadedyrskonsulent ind over. Så du får den rigtige løsning og den rette pris.

Skal det være Smart?

Hos Anticimex kan vi tilbyde dig mere og andet en traditionel skadedyrsbekæmpelse. Vi har nemlig også SMART skadedyrsbekæmpelse. Hvor den traditionelle løsning typisk er baseret på gift, er Smart baseret på teknologi og brug af data. Til gengæld er Smart helt uden brug af gift. Smart bruges især til rottebekæmpelse, men også til mus, kakerlakker og møl. De intelligente overvågningsenheder og fangstfælder fortæller, når der er aktivitet (et skadedyr observeres/slås ihjel), til et centralt system. Det giver overblik over hele situationen og kan derfor effektivisere indsatsen mod skadedyrene.

Hvorfor vi skal bruge din e-mail?

Når vi har været hos dig for at bekæmpe skadedyr i Viborg, skriver teknikeren en servicerapport. Den skal du selvfølgelig også have, så du ved, hvad der er sket. Vi sender servicerapporten til dig pr. mail, som et PDF-dokument. Uden en mailadresse til dig, kan vi ikke sende rapporten. Du får en servicerapport for hvert besøg.

Hvem er Anticimex?

Anticimex er et af Danmarks største firmaer indenfor bekæmpelse af skadedyr. Vi har skadedyrsteknikere, som er fordelt over hele landet. Der er også en i nærheden af dig. På verdensplan finder du Anticimex i mange lande. Sammenlagt er vi mere end 10.000 ansatte. Anticimex blev grundlagt i Sverige i 1934. Vi begyndte i Danmark i 1999.

Få hjælp – kontakt os

Hvad har du brug for? Kontakt os og fortæl, hvad vi kan gøre for dig. Brug kontaktformularen eller ring til os på 69 15 17 44. Vælg os som dit skadedyrsfirma i Viborg.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44