Anticimex skadedyrsbekæmpelse

Skadedyrs­bekæmpelse på Vestsjælland

Skadedyrsbekæmpelse i Vestsjælland – vi klarer det hele

Når du vælger at benytte Anticimex til at løse dine problemer med skadedyr i Vestsjælland, vælger du samtidig en stor og erfaren samarbejdspartner, der kan klare dine udfordringer med skadedyr. Uanset om det drejer sig om rotter, mus, væggelus, kakerlakker, flagermus, hvepse, myrer eller et af de mange andre skadedyr.

Hvad koster fjernelse af skadedyr i Vestsjælland?

Det er samme pris som i resten af Danmark. Fordi der er så stor forskel på de enkelte opgaver, har vi ikke en, samlet liste med priser for skadedyrsbekæmpelse i Vestsjælland eller andre steder. Prisen afhænger af den enkelte opgave. Kontakt os derfor og fortæl, hvad du har brug for. Så får du den rette løsning, til den rette pris.

I de enkle sager (bekæmpelse af sølvfisk eller myrer i din privatbolig) kan vores kundeservice fortælle dig om priserne. Ønsker du at tegne en kontrakt på bekæmpelse af rotter på din store fødevarefabrik eller i din boligforening, skal der en konsulent på opgaven. På baggrund af jeres dialog får du et tilbud på den løsning, der passer til dine behov.

Job eller kontrakt på skadedyrsbekæmpelse på Vestsjælland

Når du skal have bekæmpet og fjernet skadedyr i Vestsjælland med vores hjælp, kan de ske på to måder:

Kontrakt

Denne løsning anvendes typisk, når der er tale om en langvarig indsats og kontrol. Når Anticimex i Vestsjælland bekæmper rotter hos kunderne, sker det på en kontrakt, der beskriver aftalens varighed, kontrolbesøg, udrykningstider og lignende. Kontrakten baseres på den dialog, som vores skadedyrskonsulent har med kunden.

Job

Her er der oftest tale om en enkeltstående opgave. Det kunne være fjernelse af et hvepsebo, fjernelse af flagermus eller lignende. Her giver det ikke mening at have en kontrakt.

Kontakt vores kundeservice og fortæl, hvilken opgave du har brug for at få løst. Så hjælpe de dig med at få den rette løsning.

Skal det være SMART?

Hos Anticimex kan vi tilbyde dig mere end blot traditionel skadedyrsbekæmpelse. Vi kan også tilbyde dig SMART.

SMART er en giftfri løsning, der anvender teknologi og data til at vinde over skadedyrene. Ved hjælp af de data, som de enkelte SMART-enheder sender til det centrale kontrolsystem, har vi det store overblik over situationen hos dig og kan derfor sætte målrettet ind. Hvis og hvor det er påkrævet.

Kontakt os og få hjælp

Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder og fortæl, hvad du har brug for.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44