Anticimex skadedyrsbekæmpelse

Skadedyrs­bekæmpelse i Nykøbing Falster

Effektiv skadedyrsbekæmpelse

Vi ønsker at være de bedste i branchen. Derfor vægter vi effektive løsninger i forbindelse med skadedyrsbekæmpelse. Vi tilbyder fleksibel service over hele landet. Vi har lokale skadedyrsbekæmpere i Nykøbing Falster, som har mulighed for at rykke hurtigt ud, hvis du oplever problemer.

Du kan vælge at tegne en sikringsaftale, som dækker dine behov for at bekæmpe skadedyr. Når du henvender dig til os, sætter vi dig i kontakt med vores lokale skadedyrskonsulent. Med udgangspunkt i dine behov laver vores konsulent et tilbud til dig.

Bekæmpelse af alle skadedyr

Vi vil gerne være dit foretrukne skadedyrsfirma i Nykøbing Falster. Derfor stiller vi gerne vores lange erfaring og store ekspertise til rådighed for dig, hvis du har mistanke om skadedyr i hjemmet eller i lejligheden. Vi har erfaring med at bekæmpe de skadedyr, som du kan blive udsat for i Danmark

Hvilket skadedyr generer dig?

Som en del af vores service, har vi en oversigt med de mest gængse skadedyr i Danmark. Brug den til at identificere, hvilket skadedyr som plager dig. Her kan bl.a. du sortere i, hvorvidt det angriber mennesker eller træ, om det har fire eller seks ben, eller hvorvidt den flyver eller kravler.

Ønsker du yderligere rådgivning, så kontakt os og tal med en af vores dygtige medarbejdere. Vi har skadedyrsteknikere over hele landet. Også i nærheden af dig.

Anticimex: “imod væggelus”

Vi er eksperter i at fjerne skadedyr, og vi har mange års erfaring og viden fra hele verden. Anticimex betyder “imod væggelus”. Anticimex startede i Sverige i 1934 med at bekæmpe væggelus. Siden er bekæmpelse af mange andre skadedyrstyper kommet til. I dag finder du Anticimex i 21 lande, fordelt over hele kloden.

SMART skadedyrsbekæmpelse døgnet rundt

Som et resultat af vores fortsatte fokus på at kunne tilbyde effektive og innovative løsninger inden for skadedyrsbekæmpelse, tilbyder vi Amticimex Smart. Det er et moderne og intelligent system, som ved brug af sensorer kan identificerer skadedyrsproblemer øjeblikkeligt. En række af vores Smart-enheder har fælder. Når en rotte går i fælden, rapporteres dette også til systemet, så vi kan sætte hurtigt ind.

Få gode, gratis råd

Som en del af vores service har vi oprettet en FAQ, som fortæller nærmere om, hvordan du forebygger og undgår skadedyr. Du finder vores FAQ her.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Vil du vide mere om dine muligheder for effektiv skadedyrsbekæmpelse, så kontakt os på 69 15 17 44 eller brug nedenstående kontaktformular. Så får du et uforpligtende tilbud på en løsning, der imødekommer dine behov for skadedyrsbekæmpelse i Nykøbing Falster.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44