Anticimex skadedyrsbekæmpelse

Skadedyrsbekæmpelse i Hørsholm

Hvilke skadedyr bekæmper Anticimex i Hørsholm?

Vi bekæmper en meget bred vifte af skadedyr: rotter, mus, væggelus, kakerlakker, hvepse, møl, myrer og mange flere. Kontakt os og fortæl os, hvad vi kan gøre for dig.

Hvad koster fjernelse af skadedyr i Hørsholm?

Der er stor forskel på de forskellige løsninger inden for bekæmpelse af skadedyr. En fjernelse af et hvepsebo i din have er en simpel opgave. Sat op imod en boligforening, der ønsker intelligente rottefælder i deres kloakker. Og så alle de andre muligheder.

Derfor har vi ikke en samlet oversigt med priser på skadedyrsbekæmpelse i Hørsholm. Kontakt derfor vores kundeservice og fortæl dem, hvad du ønsker. I mange tilfælde vil de kunne sætte gang i en bekæmpelse med det samme. Er der behov for et større og mere kompliceret skadedyrsbekæmpelse i Hørsholm, bliver du sat i forbindelse med den lokale skadedyrskonsulent.

På baggrund af jeres dialog laver vores konsulent et tilbud til dig, der matcher dine krav og behov.

Derfor har vi brug for din mailadresse

Er du blevet ramt af skadedyr i Hørsholm og har fået udført en opgave, skriver skadedyrsteknikeren en servicerapport efter besøget. Så der er styr på dokumentationen. Den skal du også have en kopi af. Den sender vi – som PDF – til dig pr. mail.

Job eller kontrakt på skadedyrsbekæmpelse?

Behov er forskellige. Derfor tilbyder vi forskellige løsninger. I nogle tilfælde har du brug for en enkelt fjernelse af skadedyr. I disse tilfælde vil det være oplagt at få klaret det som et job. Det kunne være fjernelse af sølvfisk fra dit badeværelse.

Når du har brug for en fortsat bekæmpelse af rotter og mus på din skole, din fabrik eller i din boligforening, vil dette køre som en kontrakt. Kontrakten er baseret på den løsning, der passer til dine behov.

Ring eller skriv til os og fortæl, hvad du har brug for. Så finder vi den, løsning, som du har brug for.

Hvad kan du selv gøre?

I dagligdagen er der en række forebyggende ting, som du kan gøre for at minimere risikoen for at du får brug for skadedyrsbekæmpelse i Hørsholm. Det er ofte enkle ting, der skal til.

Hvem er Anticimex?

Anticimex er et af Danmarks største skadedyrsfirmaer. Vi er 120 ansatte. Af disse er 100 skadedyrteknikere, som er fordelt over hele landet. Vi har også en tekniker i nærheden af dig. På verdensplan finder du Anticimex i 17 andre lande end Danmark, blandt andet Tyskland, USA, Australien og Spanien. Så du kan vælge Anticimex som dit skadedyrsfirma i Hørsholm, Hamburg, Madrid og mange andre steder. Vi er i alt 5.500 ansatte i Anticimex.

Skriv eller ring til os

At du er landet på denne side, tyder på at du har brug for hjælp til forebyggelse eller bekæmpelse af skadedyr i Hørsholm. Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44