Anticimex skadedyrsbekæmpelse

Skadedyrs­bekæmpelse i Ringsted

Vi løser dine problemer med skadedyr

Hos Anticimex arbejder vi hårdt for at kunne tilbyde branchens mest effektive skadedyrsbekæmpelse med udgangspunkt i lang erfaring samt en professionel og innovativ tilgang til alle vores opgaver over hele landet - også i Ringsted.

Oplever du problemer med væggelus, rotter eller en anden form for skadedyr, rykker vi hurtigt ud til dig, så problemet fjernes. Vi ønsker at skabe en tryg dagligdag for vores kunder, hvor de ikke skal bekymre sig om ubudne gæster. Kontakt os, hvis du ønsker en uforpligtende snak om dine muligheder for en hverdag uden skadedyr. 

Viden fra hele verden tilgængelig i Ringsted

Når du vælger Anticimex som din skadedyrsbekæmper, får du effektive løsninger. Vi har indgående kendskab til alverdens skadedyr samt de mulige løsninger der Erfaringer fra de 18 lande, hvor du finder Anticimex, deles med mellem landene.

SMART skadedyrsbekæmpelse er smart

SMART er vores intelligente løsning til bekæmpelse af skadedyr. SMART består af både overvågnings- og fangstenheder. Når et skadedyr er observeret eller fanget, sender SMART-enheden besked til kontrolsystemet, så vi kan handle hurtigt.

Vi kan også klare dine skadedyr

Vi har kompetencerne til at håndtere problemet. Vi er eksperter i at fjerne en lang række af de mest gængse skadedyr i Danmark, og vi kan blandt andet tilbyde bekæmpelse af:

  • Rotter og mus
  • Kakerlakker
  • Møl
  • Væggelus/sengelus
  • Flagermus
  • Myrer
  • Hvepse
  • Og meget, meget andet

Er du i tvivl om hvilket skadedyr du har?

Er du i tvivl om hvilket skadedyr, der har fundet vej til din virksomhed eller dig hjem, kan vi hjælpe dig med at identificere dyret. Du kan benytte vores online ‘pest-identifier’, som giver dig mulighed for at søge ud fra karakteristika, der er gældende for skadedyret.

Få et uforpligtende tilbud på effektiv skadedyrsbekæmpelse

Kontakt os for at få et tilbud, der dækker dine behov for skadedyrsbekæmpelse. Vi sætter dig i forbindelse med den lokale skadedyrskonsulent. Sammen afdækker i, hvad du har behov for. På baggrund af behovsanalysen laver vores konsulent et tilbud til dig. Når du har accepteret tilbuddet, sætter vi i gang.

Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig med skadedyrsbekæmpelse i Ringsted.

Vi glæder os til at hjælpe dig til en hverdag uden skadedyr.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44