Anticimex skadedyrsbekæmpelse

Skadedyrs­bekæmpelse i Gilleleje

Effektiv bekæmpelse af skadedyr i Gilleleje

Vælger du Anticimex til at stå for forebyggelse eller fjernelse af Skadedyr i Gilleleje, vælger du samtidig et af Danmarks største firmaer inden for skadedyrsbekæmpelse. Vi har teknikere fordelt over hele Danmark, som er specialister i at bekæmpe skadedyr. Vi har også en tekniker i nærheden af dig.

Vi bruger de mest effektive metoder til at fjerne skadedyr, så du kan få din hverdag tilbage, hvis du har været ramt af skadedyr. Vi har alle mulige typer kunder. Gående fra hr. og fru Danmark, der skal have hjælpe til at fjerne et hvepsebo til landsdækkende kæder af detailbutikker.

Hvilke skadedyr bekæmper Anticimex?

Hos Anticimex har vi ekspertisen til at fjerne de fleste skadedyr. Nedenstående er de skadedyr, som vi typisk skal hjælpe vores kunder af med:

 • Rotter og mus
 • Væggelus
 • Myrer
 • Hvepse
 • Kakerlakker
 • Møl
 • Duer og måger
 • Borebiller
 • med mere

Du kan derfor trygt kontakte os for at få hjælp til dine udfordringer med skadedyr i Gilleleje. Skriv til os via kontaktformularen eller ring til os på 69 15 17 44. Så finder vi en løsning, der klarer opgaven.

Hvad koster det at få bekæmpet skadedyr i Gilleleje?

Det er der ikke noget enkelt svar på, for det afhænger af, hvad du har brug for. Skal din boligforening have intelligente kloakfælder eller skal vi behandle dit private badeværelse for sølvfisk? Eller måske noget helt tredje?

Fordi der er så mange forskellige løsninger, har vi ingen færdig prisliste med alle vores løsninger. Kontakt os derfor for at få mere at vide om, hvad vi kan gøre for dig og hvad det vil koste. De "enkle" opgaver kan vores kundeservice hjælpe dig med. Er der tale om en større opgave, sætter vi dig i kontakt med den lokale skadedyrskonsulent, som efter at have talt med dig, tilbyder dig en løsning, der dækker dit behov. Ved samme lejlighed får du at vide, hvad det vil koste.

Accepterer du tilbuddet, sætter vi i gang.

Servicerapport efter hvert besøg

Når vores skadedyrstekniker har været på besøg hos dig i forbindelse med den opgave, som han skal løse for dig, får du en servicerapport. Så du ved, hvad der er sket og observeret. Mange af vores kunder har brug for denne dokumentation til myndigheder eller i forbindelse med certificeringer. Servicerapporten sender vi til til pr. mail. Derfor har vi brug for en mailadresse.

Kontakt os og få hjælp

Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen og fortæl os hvad du har brug for. 

Vælg land

  ring til os 69 15 17 44